Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg er 13 år gammel gutt som går 8.trinn. Det er en jente jeg liker i parallell klassen min. Hva kan jeg gjøre for å snakke med hun?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er 13 år gammel gutt som går 8.trinn. Det er en jente jeg liker i parallell klassen min. Jeg har så lyst til å snakke med henne, men hun er alltid med venninnene sine. Jeg tør ikke å snakke med hun foran venninnene hennes! Hva kan jeg gjøre for å snakke med hun?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Så hyggelig å høre at du er forelsket:)

Det er ikke så enkelt å få henne vekk fra vennene sine, så jeg ville heller samlet motet og heller prate direkte til henne mens veninnene var der. Et godt tips er å starte å si hei til henne først. Selv om det kan virke skummelt å ta initiativet er det ofte det beste å gjøre. Komplimenter klærne hennes eller eventuelt si noe om øynene hennes når hun hilser på deg. Du kan finne litt ut om interessene hennes, da blir det ofte enklere å holde en samtale gående når du prater med henne på skolen. 

Jenter liker også hvis du inviterer de ut eller hjem. Du kan kanskje prøve å invitere henne med på kafee, eller hjem til deg eller henne.

 Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Forelsket, men sjenert?

Sjenert (colourbox.com)

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse