Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor sender kjæresten min nakenbilder til andre gutter?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg fant akkurat ut at kjæresten min driver å sender rund nakenbilder til andre gutter. Hvorfor gjør hun dette?! og hvordan kan jeg fikse opp i dette? Føler at jeg har så mye sorg og at jeg ikke gidder mer...

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det kan være flere grunner til at kjæresten din sender disse bildene. Kanskje hun har behov for oppmerksomhet eller skryt fra andre gutter? Det er nok bare hun som vet den spesifikke grunnen. Først og fremst bør du prate med henne om dette. Det er jo naturlig at disse bildene skaper konflikter i forholdet. Du har rett til å vite hvorfor hun gjør det og hva hun ønsker å få ut av det.

Det er jo ikke greit at hun sender rundt slike bilder når dere er i et forhold. Det er sårende og det gjør jo deg forvirret. Om du vil at det skal slutte må du nesten bare ta en alvorsprat om det med henne og forklare henne hva du føler rundt det. I utgangspunktet kan du jo ikke "tvinge" henne til å slutte, men hun må ihvertfall innse at dette er sårende for deg og svekker forholdet deres.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du naken for ukjente på nettet?

Naken på nettet (colourbox.com)

Overgripere på nett er utspekulerte og kan lokke med penger, modelljobber og gi seg ut for å være noen de ikke er. Ikke la deg true - meld fra til politiet!

Les mer

Hjelp! Det er nakenbilder av meg på nettet

Jente ser på mobilen sin og er lei seg (colourbox.com)

Her finner du konkrete tips til hvordan du får fjernet bilder på andre nettsider, og hva du gjør om noen har filmet deg uten ditt samtykke.

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sorg og krise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sorg og krise