Hopp til hovedinnholdet

Jeg spør for venninna mi

Jente 20 år
 

Spørsmål

hei eg spør for vennina mi på 22 år ho treng råd og hjelp kjæresten hennas tvingen nesten ho til å flytte samen dei har snakt om det,men ho er litt usikker ho har lyst, men det er noko som helder ho her reisen er 8 tima fra kvarandre og det blir verre for dag for dag og år for år ho veit ikkje heilt kva ho skal sei å gjera ønsker ikkje å skuffa han eller at han blir lei seg ho har til og med sakt at ho vurdera å slå opp fordi ho er so usikker på å flytte, men ho er so glad i han at det vil ho ikkje og eg skjønna dei godt eg sliter med det samme og det er godt at me kan snakke sammen om dette, men me treng hjelp, men speielt vennina mi håper på gode svar

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du sender inn spørsmål til oss, og så omsorgsfull du er bryr deg om venninnen din. Det er godt dere har hverandre i dette, siden du sier at der er litt i samme situasjon. 

Jeg skjønner hun er glad i kjæresten sin, og føler seg knyttet til han. Samtidig som du selv sier,så er det noe som holder henne tilbake. Om det hadde føltes rett så hadde hun flyttet og ting hadde vært bra, men nå vet hun ikke hva hun skal gjøre. Mitt beste råd i den her situasjonen er at hun ber om en tankepause hvor hun får ting litt på avstand. Og det at han ''nesten'' tvinger henne, det tolker jeg som et usunt tegn, og noe du/hun bør være klar over. HER SKAL INGEN TVINGES TIL NOE! Hvis han er sånn på avstandsforhold, da vet man ikke hvordan han er å bo med senere. 

Det kan være at det er gode ting i forholdet også, såklart. Å ha ett avstandsforhold er tøfft, og ofte så er det ett tidspspørsmål på hvor lenge man orker å ha det. Visse får det til å fungere veldig bra, mens andre synes det er vanskelig.

Vi har noen artikler som kan hjelpe dere begge, så jeg legger ved disse under. Om hun har noen flere spørsmål kring dette, så er det bare å sende inn til oss, det er anonymt. I visse tilfeller vil man ikke ha det offentlig, og da svarer vi privat istedet for, men som regler legges det ut her på nettsiden.

Ønsker deg og din venninne masse lykke til! 

Vennlig hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer

Kjenner du noen som er i et usunt forhold?

Noen holder hånda foran munnen på ei jente (colourbox.com)

Si ifra om du tror en du kjenner er utsatt for trusler eller vold. Det handler ikke om hvor mye som skal til for at du skal varsle, men hvor lite. Sjekk faresignalene her.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flytte hjemmefra