Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å bli mer interessert i meg?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hvordan kan jeg få kjæresten min til å bli mer interessert i meg? Vi har vært sammen i snart 1 år og vi har det veldig bra sammen. I de første månedene vi har vært sammen var vi veldig forelska og ville være med hverandre så ofte som mulig. Sånn hadde vi det lenge. Men nå føler jeg han aldri vil være med meg lenger. Jeg føler jeg er et bry for han. Han vil liksom heller være med kompisene sine enn meg og når jeg spør om å være med han så blir det ikke akkurat sånn. Selvfølgelig er vi jo sammen og når vi er med hverandre har vi det kjempe gøy, men han vil liksom ikke være med meg to dager på rad osv. For meg så er dette rart fordi han er den eneste jeg vil tilbringe tid sammen med. Og jeg føler andre kjærestepar prøver å være med hverandre så ofte som mulig. Jeg er jo selvfølgelig sammen med vennene mine også men han er den jeg har det gøyest med og vil tilbringe mest tid med. Hvordan kan jeg få han til å føle det samme med meg igjen?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Takk for at du kontaktet oss i ung.no!

Det er ikke uvanlig at det kan virke som om forholdet dabber litt av etter en stund sammen. 

Det du må innse, er at dere ikke kan leve samme liv. Dere må ha deres separate venner og familie som dere også er sammen med. Når man er oppå hverandre hele tiden kan det virke som om det blir mer kjedelig å være sammen. Jeg mener at det er helt vanlig det dere går igjennom nå og du bør gi kjæresten din litt pause innimellom. Vær med venner og prøv å ha det gøy selvom du tenker på dette.

Jeg har lagt til et par relevante artikler, lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse