Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sammen med ei klassen min, men hun flørter med noen andre hele tiden...

Gutt 13 år
 

Spørsmål
Heei..
Jeg er sammen med ei klassen min, men hun flørter med noen andre hele tiden. Jeg har prøvd å si det til hun, men hun sier bare sånn, Jeg må da få lov å være(Flørte med de jeg vill) hele tiden. !
Og hun snakker ikke til meg på skolen lenger . . Har du noen måte vi kan starte helt på nytt ? Komme litt nærmere hverandre ?

Mhv gutt på 13snart14..!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Jeg skjønner at det oppleves sårende at kjæresten din flørter med andre hele tiden. Men er du helt sikker på at dette er flørting og ikke bare hennes måte å være på? Det er helt normalt å bli litt sjalu når en man er glad i gir andre oppmerksomhet og det er lett å tolke dette som flørting. Prøv og se på dette på en annen måte, fortell deg selv at det er du som er kjæresten hennes og at det er deg hun vil ha. At hun smiler og ler med andre er bare fordi hun er en lykkelig jente. Jeg tror ikke at det vil lønne seg for deg å prøve og forandre henne, men det er viktig å si fra om du synes at flørtingen går for langt. Dersom du konstant går rundt og er småsur pga oppførselen hennes tror jeg at du ødelegger forholdet deres. Så prøv og se på henne med litt nye øyne, klarer du ikke det så kanskje dere trenger en liten pause fra hverandre.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om rusmidler?

Hva er det mest brukte ulovlige rusmiddelet etter hasj og marihuana?