Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker å kline med andre jenter og synes store pupper er sexy, er jeg bifil?

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei, jeg er en 15 år gammel jente. Jeg lurer på om att hvist jeg ser på videoer på insta av jenter som kliner, om jeg er lesbisk eller bifil? Har aldri Klint med gutter men jeg klinte med veninna mi en gang og elsket det! Jeg syntes store pupper er sexy og sånt. Betyr dette att jeg er bifil elns?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 15!

Takk for spørsmål.

En kan godt synes det er deilig å kline med en av samme kjønn og synes at jenter er sexy uten å være lesbisk eller bifil. For noen er dette deilig og spennende lek, for andre er det et tegn på at en kanskje liker jenter mest. 

Noen synes det er viktig å vite helt sikkert om en er lesbisk, bi- eller heterofil. Andre er ikke så opptatt av å definere seg selv. Etterhvert som du blir eldre, gjør deg flere erfaringer og blir forelsket i og kåt på noen, så vil du bli sikrere på hvem du er.

Du kan også chatte anonymt med andre som er unge og bi- og homofile. Ungdomstelefonen og YouChat er to kanaler du kan sjekke ut. 

Håper svaret var til hjelp for deg.

Hilsen Sexologisk rådgiver

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Flagg i regnbuefarger

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse