Hopp til hovedinnholdet

Snakket med en fyr, men så sa han at han ikke ville snakke med meg mer og deretter blokket meg på Snapchat. Hva skal jeg gjøre?

Jente 14 år
 

Spørsmål

hei jeg er en jente på 13 snart 14 som har forelsket meg i en gutt, det eneste dumme er at han er et år eldre. vi har snakket på snapp og sånt men så sa han at han ikke ville prate med meg mer og deretter blokket han meg. Jeg har tenkt å gå å snakke med han men alle kompisene hans vet det nå og det er veldig kleint; men han har ikke løst å prate eller vennene hans sir det. Jeg har ikke lyst men samtidig har jeg lyst å prate med han, men jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal si til han. Trenger svar:\

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Uff, dette hørtes virkelig ikke hyggelig ut. Jeg forstår at dette har gjort deg litt opprørt. Hvis han ikke vil snakke med deg og har blokket deg på sosiale medier, da er det ikke stort mye du kan gjøre, dessverre. Man kan ikke tvinge folk til å like deg tilbake, og man kan heller ikke tvinge dem til å snakke og løse opp konflikter om de absolutt ikke vil.

 

Men om han plutselig sluttet å snakke med deg, så er det et eller annet som han må forholde seg til selv, og det er ikke nødvendigvis en refleksjon ovenfor noe om deg eller hva du har gjort. Det er ikke fordi du ikke er pen nok, eller fordi du ikke er kul eller spennende nok, det handler nok bare om han. Så ikke tenk noe annet.  Du fortjener bedre enn noen som avfeier deg ute av det blå, og som ikke behandler deg sånn som du fortjener.


Prøv å komme deg over denne fyren om situasjonen ikke forbedrer seg. Dette ordner seg. Skal legge noen artikler under om dette, som jeg anbefaler at du leser. Lykke til. 

Hilsen ungdomsredaksjonen. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse