Hopp til hovedinnholdet

Sender nudes. Hvordan kan jeg få han til og få det mere interessant?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg og kjæresten har begynt og sende Nudes og er litt kjedelig med helt vanlige hvordan kan jeg få han til og få det mere interessant Lissom nye metoder bilder på en måte

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 13 år.
Takk for at du skrev til ung.no
 
Er du sikker på at det er så lurt å sende nudes og interessante nudes?
Med en gang du har sendt et bilde til han, mister du kontrollen over det. Hvis han blir sur på deg eller gjør det slutt, kan han sende bildene til de han vil og til og med legge de ut på internett.
Hvis du skal sende nudes må du sikre deg at ansiktet ditt ikke vises på bildet. Hvis bildene sendes til andre eller legges ut på internett, er det ingen som vet at det er deg som er på bildet.
Hvis du leser den første vedlagte artikkelen vil du få litt informasjon om det å legge bilder ut på nett. Jenta i artikkelen er 17 år og hun er veldig nøye. Hun tenker på framtida. Når man er 13 år, er det ikke sikkert man klare å tenke så langt fram. Men uansett er det viktig at du tenker på hvilke bilder du sender fra deg.
Noen ungdommer lager seg en regel som er sånn at hvis ikke foreldrene/de foresatte kan se bildet, sender de det ikke videre. Før de trykker send, sjekker de ut med seg selv om det de skal sende er noe de kunne vist fram til foreldrene/foresatte. Det man kan vise til foreldre/de foresatte kan vanligvis hele verden se uten at man blir flau. 
Hvis du trenger stimuli for å bli kåt, kan du bruke fantasien din. Du kan tenke på akkurat det du vil uten at noen trenger å vite hva du tenker. Det er veldig bra. Se de vedlagte artiklene om kåthet. 

Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Deler ikke de mest private bildene

Jente flirer av bilde (www.colourbox.com)

Anette (17) er veldig bevisst på hvilke bilder hun legger ut på facebook. Bikinibilder og bilder med utringning skal ikke ut. Jeg vil ikke at noe skal kunne brukes mot meg senere.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex