Hopp til hovedinnholdet

Min kjæreste er kontrollerende.

Jente 19 år
 

Spørsmål

I et veldig kontrollerende forhold og hun er så syk på alt og ingen som klarer å bremse og vennene. Får så vondt i halsen og blir helt utslitt av den type atferd mot må. Har hun for mye utfordringer og hva kan jeg gjøre når jeg føler jeg står helt alene og hun skremmer bort venner av meg? Jeg ønsker å ta det rolig med noe godt å spise. Jeg trenger ikke svar her forresten. Jeg måtte bare lette hjertet litt. Snufs:(

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Du ønsker ingen svar på det du skriver. Noen ganger er det bare godt å få lettet hjertet sitt. Det er godt å vite at noen andre kan lese det du skriver, og lytte til hvordan du har det.

Hvis du senere ønsker svar på noen av det du skriver til ung.no skal du få det. Forhåpentligvis vil du og kjæresten din ordne opp i det som er vanskelig mellom dere. Hvis det derimot blir vanskelig vil jeg anbefale deg å be om hjelp. Dere kan foreksempel ta kontakt med familievernkontoret i den kommunen du bor. 

Hilsen helsesøster, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Venner er samla (colourbox.com)

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

Les mer

Å ha kjæreste

par (colourbox.com)

Det er godt å ha en kjæreste! En som er din, og ingen andres. Men hva er det som er så bra med kjærester? Hva synes du? Del dine erfaringer i kommentarfeltet!

Av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om #Ikkegreit
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om #ikkegreit