Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få kjæresten til å bry seg mer om meg?

Jente 18 år
 

Spørsmål

hei dere har en artikkel som heter "Ta seg tid til hverandre!" hvis du som svarer meg leser denne lille avsnittet så beskriver det godt hvordan det er i forholdet mitt til kjæresten min, som jeg nesten ikke kan kalle kjæreste lenger siden vi knapt ser hverandre lenger. bare at i forhold til artikkelen så er det JEG som er den eneste til å spørre om å møtes ogsånn. det som er kjipt med det er at han prøver å snakke seg bort til å ikke møtes, så jeg føler meg ekstra dum og ubetydelig. vi snapper litt hver dag, men jeg er lei av at han kan tro det er nok. jeg vil kunne si i fra på en måte som gjør at han kjønner og bryr seg om at jeg ikke syntes at det er greit. Er det noe man kan si til kjæresten sin for å få han til å bry seg/interessere seg mer om deg?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet!

Dette var leit å høre. Det er alltid vondt å føle at kjæresten ikke bryr seg. Det virker jo som om du gjør alt du kan for å bevare forholdet og da er det ekstra vondt når han ikke gjør det. I dette tilfellet må du nok bare være helt ærlig med han. Det er absolutt ikke greit at han ikke legger noe arbeid i forholdet. Det er respektløst og ikke minst utrolig sårende. Forklar han hvordan du har det og vis han at oppførselen hans sårer deg. 

Det vil nok være vanskelig å få han til å bry seg hvis han ikke ønsker å endre på dette selv. Likevel er det utrolig viktig at du snakker med han om hvordan han oppfører seg, slik at han innser at han må endre på oppførselen sin. I utgangspunktet må jo han være villig til å skjerpe seg og vise deg at han faktisk bryr seg. Er han ikke villig til dette, vil dere ikke kunne få et sterkt og rettferdig forhold. Vær klar på at ting må forandre seg. Du kan ikke ta alt ansvaret i forholdet deres. Det må gå begge veier!

Lykke til:)

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Er du redd for at kjæresten skal gjøre det slutt?

Par (www.colourbox.com)

Å være i et forhold kan både være tøft og fint. Å vite at du har en person som bryr seg om deg og setter deg først er en utrolig stor trygghet. Men hva hvis du begynner å tvile på at den andre fortsatt har følelser for deg?

Skrevet av ungdomsjournalist Tiril.

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for jentene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for jentene