Hopp til hovedinnholdet

Hei. jeg er ei jente på 16 år. Jeg har vært utrolig forelsket i en gutt i snart 3 år nå, jeg har prøvd å få meg andre kjærester men denne gutten kommer alltid opp i tankene mine

Jente 16 år
 

Spørsmål
Hei. jeg er ei jente på 16 år. Jeg har vært utrolig forelsket i en gutt i snart 3 år nå, jeg har prøvd å få meg andre kjærester men denne gutten kommer alltid opp i tankene mine. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på ham. jeg går nå i 1. vidregående, og har nå begynt i klasse med han. i 10'ende snakket vi en del sammen, men det kom inn en annen jente i bildet. Hun er som en gudinne eller noe, hun er veldgig vakker og han ser ut til å ha vært forelsket i henne en stund, men hun liker han ikke og har avvist han 2 ganger. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, han ser ut til å lide den samme sorgen som jeg gjør. Det gjør så vonft å gå i samme klasse med han, men samtidig vil jeg ha han der. Jeg får av og til fysisk vondt fordi jeg blir så lei meg når jeg tenker på han, det er ikke som en vanlig gutt, dette er seriøst en person jeg aldrig får ut av hodet... Jeg er egentlig ikke en sentimental person og jeg gjør ikke så mye for andre som jeg burde. Men denne personen ville jeg gjort alt for, jeg ville gitt opp alt for å være med han. Det er en tomhet i meg som gjør at jeg aldri føler meg på topp. hva skal jeg gjøre, finnes det noe som kan gjøre at jeg glemmer han og begynner på en ny start, for dette orker jeg seriøst ikke lenge, det blir for mye for meg.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg ble ganske grepet av brevet ditt, og jeg kan godt forstå at dette føles vanskelig og vondt. Når jeg leste det, ble jeg sittende å lure på hva du har gjort tidligere for å vise han hva du føler for han. Har du fortalt han hva du føler for han? Er det noen andre du har snakket med om dette, eller er dette din lille hemmelighet?

Det virker på meg som om du ikke her det godt inni deg nå. Har du tenkt på muligheten av å snakke med han, fortelle han dine tanker og følelser? Dersom det blir for vanskelig å snakke med han, så kan du skrive til han, kontakte han på msn, eller på annen måte fortelle han det du føler. Du sier du gjerne vil glemme han, men det er ikke sikkert du klarer det før du har endelig visshet i om han har noen følelser for deg. Dette må du finne ut av.

Dersom du trenger noen voksne å snakke med om dette, kan du kontakte helsesøster på skolen din eller på helsestasjon for ungdom der du bor. De har taushetsplikt, og kan være en god støttespiller for deg.

Jeg ønsker deg inderlig lykke til!.....og jeg sier som Lilletrollet:                              "Du må våge, du må tørre"!!!! 

Lykke til

Vennlig hilsen

Helsebror

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelskelse

Det er godt å være hodestups forelsket. Hormonene herjer i kroppen og gjør oss ruset. Naturlig ruset, vel å merke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg


Quiz: Hva vet du om teoriprøven?

Politiet har promillekontroll. Når regnes du som påvirket av alkohol?