Hopp til hovedinnholdet

jeg vet at han ikke er forelsket i meg. Mitt problem er at jeg ikke klarer å slutte og tenke på han. Han sier ingen ting til meg, og jeg vet ikke hvorfor.

Jente 13 år
 

Spørsmål
Hei jeg er ei jente på 13 snart 14 år.
Jeg er forelsket i en gutt. jeg vet at han ikke er forelsket i meg. Mitt problem er at jeg ikke klarer å slutte og tenke på han. Han sier ingen ting til meg, og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har ikke vært frekk mot ham i det hele tatt. Tror du kan er flau for at han kjenner meg? Jeg vet ikke om noe som jeg gjør som er rart.Det er noen i klassen hans som sier at han liker meg og altid har likt meg, men jeg vet ikke om jeg skal tro på dem. Jeg tør heller ikke å sende melding eller spørre han om det er sant. Forresten så er han 1 år støre en meg. Tror du det kan være det som gjør at han ikke snakker med meg. Fordi han mener at jeg er "liten"? Jeg dagdrømmer om han hver dag. Klarer ikke slutte å tenke på ham. Vi går i korps sammen å jeg prøver å prate litt med han men han bare ignorerer meg som om jeg ikke finnes i det hele tatt. Vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg holder ikke ut stort lenger. Jeg klarer ikke å gi opp håpet på at han liker meg, men det er ikke lenge til jeg gir opp. Vet jeg ikke har sjangs på han. I begynnelsen av skoleåret var det noen som tullet med at han ville være sammen med meg. Jeg trodde jo på det så jeg gledet meg jo til å Komme på skolen dagen etter. Midt på dagen fant jeg ut at det bare var tull. Jeg Lovet meg selv at jeg ikke skulle bli såret hvis det bare var tull, men det løfte klarte jeg ikke å holde.I fjerde time gikk jeg ut fra spansk timen og ned på toalettet. Jeg gikk opp igjen etter bare noen få minutter, men i femte time klarte jeg ikke mer. Jeg klarte ikke å konsen trere meg. Læreren kom bort til meg å spurte hva som var galt da han så at jeg satt meg hode ned på pulten, men jeg ville ikke si noe. Kæreren sa at jeg kunne gå ut på gangen og det gjorde jeg. Ei venninde ble med meg ut på gangen. Jeg satt der resten av den timen og gråt mens jeg fortalte venninden min hva som hadde skjedd. Håper du forstår problemet mitt. Kan du være så snill å svare litt fort. Jeg holder ikke ut mer.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ganske vanlig at gutter er sånn ubestemte, og det er ofte umulig å vite hva de mener eller tenker. Jeg har selv opplevd lignende; en fyr som av og til pratet mye til meg, men i neste sekund virket det som om han syntes alt jeg sa var teit. Jeg fant ut at det beste var å overse han. Når det gikk en stund mellom hver gang jeg pratet til han, tok han kontakt, og da virket han samtidig hyggelig. Du kan prøve å overse denne gutten en stund, ikke prat til han eller ta kontakt med han. Selvfølgelig skal du svare om han prater til deg, og det er jo nettopp det som er poenget. Nå vet jeg ikke helt hvordan ting er mellom dere, så det kan jo fort hende at det vil hjelpe like mye å rett og slett ta kontakt med han. Hvis det er sånn at han later som om han ikke hører deg når du prater til han, bør du holde deg unna en stund. Du vil ikke at han skal føle at du er innpåslitende. Hvis det på den andre side bare er slik at han vanligvis ikke tar kontakt med deg, kan du jo prøve å sende han en melding. Ikke for å spørre om han liker deg, men bare for å ta kontakt. Bare spør hva han gjør, eller hvordan det går med han. Eller omså om han skal på den neste korøvingen ;) Hvis du har hørt flere plasser at han liker deg, er det godt mulig at det ligger noe sannhet i det. Kanskje vet han ikke helt selv hva han føler, og er forvirret. Prøv å sende han melding, og se hvordan han reagerer på det. Hvis du mislykkes, så kan du prøve å ikke ta kontakt mere. Vent til han kommer til deg. Du har i allefall ingenting å tape på det :)

Lykke til!


Vennlig hilsen

ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjærlighetssorg
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjærlighetssorg


Quiz: Hva vet du om psykisk helse?

Er psykiske plager vanlig blant unge?