Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å aldri ha hatt kjæreste eller kyssa noen?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei! E bare lurte på om d er normalt å ikke ha hatt kjæreste eller kyssa noen når man er 16 år? Føler liksom alle vennene mine har en gutt på draget, mens den gutten e har draget på er d skjedd så mye drama rundt at det går rett og slett bare ikke.... men føler meg så teit siden e ikke har kyssa noen enda.... hvor lang tid skal d liksom ta?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente (16)

Ja, det er helt normalt å fortsatt aldri ha kyssa noen eller hatt kjæreste når man er 16 år. Folk er forskjellige og vil forskjellige ting. Noen er mer frempå enn andre, noen syns kanskje ikke kyssing er så "big deal", men kanskje syns du det, og derfor venter du.

Det fins mange eldre enn deg som heller aldri har kyssa eller hatt kjæreste, men ofte kan det virke som at alle andre driver med det når det blir prata om i gjenger. Kanskje skryter man litt ekstra på for å virke kul, når man egentlig ikke har gjort så fryktelig mye. Tenk at ting skjer i sin tid, det er ikke noe du trenger å stresse. Og kanskje hvis du venter, blir det enda bedre når det først skjer?

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg har aldri vært forelsket

Jente står inntil veggen og tenker (colourbox.com)

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse