Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sagt at jeg vil ha forhold først, før jeg sender nudes og har sex

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 14 år. Jeg har holdt på med en gutt i ca et halvt år, men jeg har ikke møtt han. Jeg vet egentlig ikke helt om jeg liker han eller ikke.Vi har vurdert å møtes. Jeg føler uansett hva vi kommer til å finne på blir det kleint. Han er 1 år eldre en meg og jeg har en venninne som går i klassen hans. Hun sier at han ikke liker meg, men henne. Jeg har spurt han selv om det er sant men det er det ikke. Vi har pleid å ha nøtt eller sannhet og da sier han at han liker meg litt men det går opp og ned. Men han sier nesten bare hvor pen og deilig jeg er. Jeg føler han ikke vet noe om meg, hva skal jeg gjøre? Han har spurt om nudes noen ganger, jeg har sagt nei og det aksepterer han. Jeg føler han er litt desperat etter å ikke ha noe forhold, men ha sex osv. Jeg føler meg ikke helt okei med det. Han er ikke noe spessielt kjekk og keg vet egentlig ikke hvorfor jeg liker han. Jeg har sagt til han at jeg vil først ha forhold til noen før jeg har sex med dem. Men j er ikke klar

Besvart 20.01.2019 20:00
 

Svar
Hei

You go Girl!

Selv om jeg hører at du er i en litt kjip situasjon, så ble jeg også utrolig glad på dine vegne, over at du har stått opp for deg selv <3

SELVFØLGELIG skal du ikke ha sex med noen som ikke er interessert i hele deg.

Sex og nakenbilder er best når det skjer med noen man stoler 120% på og som man føler seg helt trygg med. Det er også veldig fordel dersom man også er forelsket og har gode følelser for vedkommende.

Du fortjener bedre! Ikke kast bort sex og nakenbilder på en fyr som bare er ute etter kroppen din. Det er også helt ok å like noen uten å ha sex. 

Det at du ikke føler deg klar for sex er et sikkert tegn på at du ikke burde ha det.

Jeg glad for å høre at du tørr å stå opp for deg selv og si nei, når du mener det!

Du er tøff, fortsett med det! Kun du bestemmer over din kropp og hva du vil bruke den til, ALLTID! 

Jeg heier på deg!!!!

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier i ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Vet du hvem du chatter med?

Jente med mobil (colourbox.com)

Har du alltid kontroll på hvem du snakker med på nettet eller i sosiale medier? Og kan du egentlig vite hvem du chatter med?

Les mer

Forelsket eller bare glad for oppmerksomheten?

Jente og gutt (colourbox.com)

Det kan være godt å få komplimenter og vite at du er attraktiv og interessant for noen, men hvordan kan du vite om du liker noen tilbake eller bare liker oppmerksomheten?
Av Hege, ungdomsjournalist ung.no

Les mer

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Mas og press om å sende nudes - Hva gjør du?

Jente viser mobil med teksten No nudes for you. (colourbox.com)

Det er ikke så lett å vite hva du skal svare når noen maser om nakenbilder. Kanskje vil du ikke skuffe den andre, eller er redd for å bli avvist? Her er noen supre tips til hva du kan si!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse