Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min vil ikke pule, tør han ikke eller stoler han ikke på meg?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei, litt dumt spørsmål men. Saken er at jeg har kjæreste. Vi har vært sammen flere måneder. Men vi hadde en situasjon etter vi pulte. Han vill egentlig ikke men klarte ikke å si nei. Vet ikke om dette går på at han ikke tørr eller stoler på meg? Vet på en måte ikke hva jeg skal si eller gjøre. Har mistet skikkelig lysten til å pule etter hendelsen selv om han sier han lover å være ærlig. Hva skal jeg gjøre?

Besvart 15.03.2019 19:44
 

Svar
Hei!

Jeg forstår at du synes dette er en litt ubehagelig situasjon og at du blir usikker på kjæresten din. 

Det var dumt at han hadde sex med deg selv om han egentlig ikke ville. Det er viktig å vente med å ha sex til man føler seg helt klar, og ikke fordi den andre presser eller maser. Det bør være greit å ikke ville ha sex med kjæresten sin. 

Det er vanskelig for meg å si hva som gjør at kjæresten din egentlig ikke vil ha sex. Jeg tenker at det handler om at han ikke føler seg klar til det. Men siden han gjorde det likevel vil han kanskje ikke skuffe deg? 

Dere burde snakke sammen om det som skjedde og prøve og finne ut av hvordan dere kan gjøre det slik at dere begge har det best mulig i forholdet. Dere bør snakke om sex, om hvorfor man vil ha det og hvorfor man ikke vil ha det. Dere kan også snakke om hva slags sex som er greit og hva dere vil vente litt med. Det å ta på hverandre og utforske kroppene til hverandre er også sex, og det kan være veldig fint å lære hverandre godt å kjenne på denne måten. 

Det er viktig å være åpne med hverandre nå. Du skriver at du har mistet lysten på sex etter dette, og det er viktig at kjæresten din vet at du har blitt usikker. Samtidig er det viktig at du vet hva det er som gjør at kjæresten din ikke vil ha sex enda. 

Jeg håper dette var til hjelp for dere! 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer

Sett dine egne grenser

Ungdommer (colourbox.com)

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

Les mer

8 kjærlighetsråd

Forelsket (colourbox.com)

Trine (18) har vært sammen med noen forskjellige gutter. Hun grubler på hvem som er riktig for henne. Den forrige var jo ”Mister Perfect” da hun ble sammen med ham, men det viste seg at hun tok feil igjen, og nå er hun oppgitt over seg selv.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex