Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg får kysset kjæresten min, og tatt på kroppen hennes?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg har en Jente Kjæreste jeg elsker henne veldig høyt hun er snill søt og morsom og liker å spille. Vi har vært sammen i 2 månder ca. Vi har ikke kyssa fordi hun sa hun hadde lyst og det godtar jeg selvfølgelig. Jeg har lyst å kose med henne eller fingre naken (jeg har liksom lyst til å ta på henne naken) ( det ser ut som hun og vil det) men jeg vet ikke hvordan jeg skal starte å fingre henne og hvordan kan jeg snike meg til et lite kyss

Besvart 25.03.2019 09:45
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Jeg kan ikke gi deg råd på hvordan du skal få sneket til deg et kyss fra kjæresten din. Er hun ikke klar for å kysse, så er hun ikke klar. Da må du faktisk bare vente til hun selv har lyst. 

Om hun ikke er klar til å kysse, er hun heller ikke klar til å bli tatt på og fingret. 

De fleste i et forhold følger såkalt seksuelle script; man holder hender, klemmer og etterhvert kysser man. Etter det kan man ta og føle på hverandres kropper, først utenpå klærne, deretter innenfor, man bare om begge ønsker det. Dette skal komme naturlig, og skjer gjennom en gradvis utvikling av forholdet. Når man kjenner seg klar for det kjenner man på hverandres intime soner, bryst og kjønnsorganer. Før man kommer så langt kan det ha gått lang tid.

Nærhet og kyssing skal være en positiv opplevelse for de som er involvert. Hvis en eller begge parter ikke er klare for det, eller føler seg presset, kan det bli en vond opplevelse.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Er det greit å mase seg til sex?

Par i en seng (colourbox.com)

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex med kjæresten din, men det å mase om sex kan føre til at kjæresten din føler seg presset til å ligge med deg. Det er aldri greit å presse noen til sex.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kjæreste
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kjæreste