Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i ei jente men trenger råd på hvordan jeg skal bli bedre kjent med henne:)

Gutt 14 år
 

Spørsmål
Hei. jeg Var på et rollespill som varte i 24 timer i helgen. Ble kjent med en helt fantastisk søt og hyggelig jente som det viste seg at bodde 30min unna meg med buss.. Vi flørtet litt på leiren og sov tett inntil hverandre om natten og slikt.
Fikk msnen hennes.

Når vi snakket sammen på msn dagen etter flørtet vi litt videre og vi fikk stutret fram at vi begge likte hverandre..
Vi sender da litt hjerter til hverandre og flørter litt=)
Men.. Jeg har lyst til å bli sammen med denne jenta og har lyst til å møte henne og bli sammen med henne i "det ekte liv" ikke bare over msn, om dere skjønner..

Hvordan kan jeg få til det? Bør jeg bare fortsette å flørte med henne over msn og vente å se hva som skjer, eller bør jeg invitere henne på kino eller noe slikt?
Og hvordan kan jeg spørre om noe sånt?


Jeg har egentlig ikke noe erfaring med jenter i det hele tatt, bare hatt et par mislykkede forelskelser, så kom gjerne med tips om hvordan jeg kan flørte/snakke med henne face 2 face eller over msn..=)


Hilsen en gutt på 14 år som er forelsket i en fantastisk søt og hyggelig jente..
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei du!
 
Er det ikke deilig å være forelsket? Det kribler og kiler overalt i kroppen og det skjer ting i hodet også. Du dagdrømmer og tenker på den du er forelsket i  hele tiden, og det kan være vanskelig eller umulig å konsentrere seg om noe annet. Alle som har opplevd det, vet at forelskelse er noen av de sterkeste følelsene man kan kjenne.
 
Jeg skjønner godt at du har lyst til å bli bedre kjent med henne og her er det bare å hive seg utpå. Det er flott at dere har begynt flørtingen på msn, da er dere igang med noe.  
 
 Det viktigste når man flørter er at man skal ha det gøy. Selv om det ligger alvorlige hensikter bak, så ikke la det skinne gjennom. Flørting er litt som en lek og skal man leke må som kjent alle parter være med på leken. De to viktigste, og egentlig mest selvsagte tingene man gjør når man flørter er
  • Blikkontakt


  • Smile
Hvis du aldri før øyenkontakt med den du er interessert i, hvordan kan du ha noe håp om at de noensinne kommer til å skjønne at du faktisk er interessert? Og når du får blikkontakt er det viktig å smile. 
Dette er tøffeste steget for de aller fleste – å tørre å snakke med den du forelsket i. Vi er forferdelig redde for å bli avvist, og velger ofte heller å torturere oss selv ved å aldri ta kontakt enn å åpne muligheten for å bli avvist.
Noe som kan gjøre dette steget lettere er hvis du har muligheten til å prate med personen på din ”hjemmebane”. Hvor er det du tilbringer mye av fritiden din? Hvor føler du deg hjemme og slapper av? Kanskje det er på trening, på en kafé, ungdomsklubb, på et kjøpesenter, sløyden – hvor som helst du liker deg. Poenget er at om du er i trygge omgivelser klarer du lettere å slappe av og være mer selvsikker.
 
Jeg synes du skal spørre henne om dere skal møtes et sted du trives før dere går på kino. Kjøp en is til henne eller en brus og prat litt sammen. Det er greit å bruke sms og msn også, men ikke overdriv det. Da er det mer realt å snakke og være sammen og se om det oppstår en gnist mellom dere.
 
Lykke til med utfordringen, dette fikser du!
 
 
 
Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


Quiz: Hva vet du om reising?

Hva er aldersgrensen på språkreiser?