Hopp til hovedinnholdet

Setter han ut rykter om kjæresten min fordi han er sjalu?

Jente 15 år
 

Spørsmål

For noen mnd siden begynte jeg å snappe litt med en gutt, etter hvert syntes jeg har var litt irriterende og slem. Så jeg sluttet å snappe akkurat ham. Men han sa til meg at han likte meg.Vennen til han gutten jeg snakket med la meg til og vi er nå kjærester. Nå fant han første gutten ut at vi er sammen og han fortalte meg at kjæresten min har blitt runket av en annen og at han flørter med mange. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjør, siden det kan jo hende at første bare var litt sjalu, men jeg vet ikke!

Besvart 24.05.2019 10:58
 

Svar
Hei

Mitt beste råd er at du snakker med kjæresten din om det. Hvis han virkelig liker deg, forteller han nok sannheten. Et forhold bygger jo i stor grad på tillit, og dere må hele tiden jobbe med å styrke det. Det gjør dere best ved å snakke sammen og stole på hverandre. Hvis du synes det er vanskelig å tro på han, må du vurdere om han er den rette for deg.

Jeg legger ved noen artikler med flere råd under. Lykke til :)

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Hjerte i to (colourbox.com)

Du har lenge vært forelsket i en person. Problemet er at bestevennen din også er forelsket - i den samme som deg! Hva skal du gjøre? Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen, eller er det første mann til mølla? Og hva vil i så fall skje med vennskapet?

Les mer

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

Hvordan takle å bli avvist?

Gutt sitter i en trapp og er deppa (colourbox.com)

Er du betatt av eller forelsket i en som ikke gjengjelder følelsene dine? I denne artikkelen får du tips til hva kan du gjøre!

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse