Hopp til hovedinnholdet

Ønsker et one night stand, er det risikabelt?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg har aldri hatt kjæreste, aldri hatt sex eller til og med kysset noen (annet enn på barneskolen). Nå for tiden er jeg veldig nysgjerrig på sex, og har onanert en stund på egenhånd. Jeg har veldig lyst til å teste ut grensene mine mer, og har vurdert ons, bare for å ha prøvd og for å lære mer om meg selv og for gøy. Altså har jeg vurdert å reise på ferie til Madrid og har snakket med en fyr gjennom Tinder jeg tenker det kunne vært aktuelt med. For sikkerhets skyld tenkte jeg å treffe ham på et offentlig sted først, for å se om jeg hadde følt meg trygg på ham og fortsatt ville. Er det veldig dumt av meg å gjøre? Både det og treffe noen fra Tinder og ha sex med en jeg kanskje ikke kjenner så godt? Man snakker jo så mye om første gangen og at det bør være med en spesiell, men på en måte tror jeg ikke at jeg får kjæreste med det første og har liksom ikke lyst til å være jomfru lenger. På forhånd takk!

Besvart 29.05.2019 12:22
 

Svar
Hei

Det er ingen ting i veien for at du skal ha ons.

Det jeg er litt usikker på, er om det er lurt å ha det som mål på en ferietur til utlandet. Her i Norge er kvinner forholdsvis beskyttet, i forhold til en del andre land. Kvinners seksualitet er i stor grad akseptert her.

Jeg kan ikke nok om holdningene i Spania, og Madrid spesielt, til å si at de tenker annerledes der, men det jeg vet er at dersom det skulle bli en ugrei opplevelse for deg, så er det vanskeligere å vite hvor du kan få hjelp.

Her i Norge vet du hvor du skal ringe, hvis du utsettes for vonde ting.

Dette er første gangen din, så jeg tenker at du er litt utsatt.

Håper du får en fin seksuell debut, og at seksuallivet ditt vil gi deg mange gode opplevelser :-)

 

Vennlig hilsen helsesykepleier

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jeg har aldri vært forelsket

Jente står inntil veggen og tenker (colourbox.com)

Noen ganger kan det virke som om alle rundt deg er forelsket, men hva skal du gjøre når du ikke opplever å bli forelsket selv? Er det unormalt? Og hva skal til for å bli forelsket? 

Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex