Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg beklage for noe jeg sa? Hun tror ikke på meg

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg kalte kjæresten min hore lenge før vi ble sammen og hun ble veldig såret. Jeg angrer veldig på det og har sagt unnskyld flere ganger, men hun mener at jeg ikke tar det seriøst. Hvordan skal jeg vise at jeg bryr meg og tar det seriøst?

Besvart 13.06.2019 05:05
 

Svar
Hei Gutt 17år!

Jeg forstår at dette er en forvirrende og kanskje litt frustrerende situasjon for deg å være i, så jeg skal prøve og hjelpe deg så godt jeg kan! Det å kalle noen hore er ikke greit, men det er kjempe fint at du angrer på dette og at du genuint mener det du sier når du beklager til henne! 

Ut i fra det du skriver så får jeg inntrykket av at du har beklaget flere ganger, men at kjæresten din mener at det ikke er godt nok. Dersom du ikke helt skjønner hva mer hun ønsker kan du spørre henne. Når du spør så er hva du sier, og ikke minst hvordan du spør veldig viktig. Det aller enkleste er å være 100% ærlig. Du kan fortelle henne at du genuint angrer på det du har sagt og at du synes det er veldig leit at dette er en utfordring i forholdet deres, men at du ikke helt skjønner hva hun mener når hun sier at du ikke tar det seriøst. Det er klart at kjæresten din ble såret over det du sa og når du ikke vet hva du kan gjøre så kan det hende at hun blir irritert, så det viktigste er å ha tålmodighet.

Et annet tips kan være å beklage uten at hun tar opp tema eller at samtalen tar veien dit. Da viser du at det faktisk er noe du tenker på og at det bryr deg. Istedenfor å si «unnskyld» for eksempel så kan du fortelle henne hvorfor du tror du gjorde det i utgangspunktet, hvorfor du mener det du gjorde var galt og hvorfor det er viktig for deg at hun tror på at du angrer og er lei deg over å ha såret henne. Ikke vær redd for å føle deg sårbar og å være ærlig, det kommer du langt med i et forhold! 

Vedlagt ligger det noen artikler med flere tanker og perspektiv som jeg håper kan hjelpe deg!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer

10 tips for et godt forhold

Kjærestepar (colourbox.com)

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Mange tror kanskje at det å få en kjæreste er den mest krevende delen, men å opprettholde et forhold kan være like utfordrende. Så hvordan gjøre det?

Les mer

Noe som plager deg i forholdet? Snakk om det!

Trist jente krangler med kjæresten (www.colourbox.com)

For at et forhold skal fungere, er det viktig å kunne snakke med hverandre - både om det som er fint og om det som er vanskelig.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex