Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en gutt, men jeg skjønner ikke hva oppførselen hans betyr. Flørter han, eller gjør han slike ting for å understreke at han ikke liker meg?

Jente 14 år
 

Spørsmål
HeiHei:)Jeg er da blitt forelsket i en gutt i klassen.

Her en dag snakket jeg med han jeg liker da på msnen og han spurte om jeg likte han, og jeg tenkte at jeg bare skulle si det til ham. Så da jeg sa det til han sendte han bare et smilefjes til meg for jeg sa jeg ikke ville øddelegge vennskapet. Og da jeg sa at jeg syntes dette var plinlig sa han bare neida meg et stort smilefjes. Å etter en stund spurte jeg han hva han gjorde på, og sa han at han tenkte på meg. Og etter jeg sa det føler jeg at han ser på meg hver dag på skolen, mne jeg er ikke sikker om det bare er jeg som innbiller meg det. Og av å til kaster han papir å sånt på meg. Men han pleier også å gjøre dette med de andre i klassen. Men han spurte mye før ok vi skulle hvere med hverandre, og det er ca. 4 dager siden jeg var med han og nå er det mandag, og jeg skal være med han på torsdag. Det var jeg så spurte og jeg synes det høres ut om om han kanskje vil være med meg, men jeg vett ikke. Jeg er veldig usikker om han har følelser for meg eller ikke. Men jeg kjenner at jeg blir fort sjalu og det er noe jeg synes er dritt. For det er en jente min klasse så går å klemmer på han hele tiden og det synes jeg er veldig domt. Tilegg så vet jeg ikke helt hvordan jeg skal gjøre dette, med å flørte. Hvordan føler jeg med han uten at det blir for mye? Tilbake til når jeg snakker med han på msnen. Så pleier han å sende Heii og hjeter og av å til kyssemunn. Og når jeg skal logge ut av skriver han også av og til Hade ( Navnet mitt) Pus og hjerte. Har dette noe å si?

Jeg er veldig usikker på meg selv og hva jeg skal gjøre.

Så vær så snill å hjelp meg:)
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det hørets egentlig ut som du ikke har noe å beskymre deg for. Han virker som en gutt som liker deg, men han hørets også ut som en veldig normal tenåringsgutt. Han skal prøve å være kul ovenfor alle vennene sine, men på MSN blir han sitt sanne jeg fordi han er alene. Og det er jo gutten på MSN du liker best. Hvis dere har et ganske godt forhold på MSN, er det ikke noe i veien med at du faktisk kan spørre han om hva han mener om dere to. Du kan prøve å lufte sjalusitanken din svakt. Men vær forskitig, for gutter liker ikke masete og sjefete jenter. Si det på en søt og sjarmerende måte, så ordner nok alt seg tilslutt. Og hvis du vil prøve å være enda mer personlig, men tør ikke å si det face to face, så send en SMS.

Det å være sjalu er veldig kjedelig, det vet de fleste.. Så det er du "heldigvis" ikke den eneste som får oppleve. Det å være sjalu er sykt kjipt, men slapp av, hvis du får prøvd å sagt det til han på en eller annen måte at du er sjalu, blir nok det ordnet opp i!

Flørting er rett og slett øvelse. Øvelse gjør mester. Jo mer du flørter, jo flinkere blir du. Ta en titt på "ung.no sin flørteskole". Der står det mange nyttige tips du kan lese. Generelt liker gutter jenter som er seg selv og smiler. De fleste gutter syns smilende jenter er noe av det mest sjarmerende som finnes. Og husk å vær deg selv. Gutter liker ikke bitcher.

En siste ting, ha i bakhodet hele tiden at gutter er gutter. Selvom de glemmer at man skal være sammen en dag, så tenker de ikke noe spesilet over det. Og det er bare sånn gutter er. Hvis han begynner å glemme så og si alle avtalene deres, ville jeg ha beskymret meg, men ikke etter kun èn avtale. Gi ham tid, ikke mas, vær deg selv, så går nok alt supert!!

Lykke til!

MVH
Ungdomsredaksjonen, ung.no


Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forskning på forelskelse

Hjerte og mikroskop (colourbox.com)

Det skjer tydelige forandringer i hjernene når du er forelsket. Forandringene kan ses med hjerneskannere.

Les mer

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om religionsfrihet?

Kan muslimer ta seg fri fra jobb og skole for å feire sine religiøse høytider?