Hopp til hovedinnholdet

Jeg er sammen med en jente, men liker en annen. Hva skal jeg gjøre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål
Hei! vil bare si dette er en kjempebra side! jeg var forelska i en pen og hyggelig jente, vi klinte og sa at vi elsket hverandre. men i det siste har jeg mistet følelsene for henne.. har ikke sagt noe til henne, hun tror alt er som før. men jeg har begynt å like en annen jente i mens.. vi er VELDIG gode venner og hun spør hele tiden "hvordan går det med mia(den jenta jeg klinte med) da?" vi snakker masse og hun holder ofte på armene og magen min. og smiler og sånn.. men i og med at hun tror jeg holder med på mia, er jeg litt usikker på om hun liker meg. er i et stort dilemma nå. hva skal jeg gjøre? si at jeg ikke har følelser for mia, og fortelle følelsene mine til hun andre? men hvis jeg går rett fra mi til hun andre blir jeg kanskje sett på som player? det vil jeg ikke.. hva synes dere jeg skal gjøre? takk hvis dere svarer hilsen gutt 14
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Takk for ros. Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med oss!

Det du burde gjøre er å snakke med Mia. Det er veldig dårlig gjort ovenfor henne at du holder på med henne, men ikke har noe følelser for henne. Selvfølgelig kan ikke du noe for at du har mistet interessen i henne, men alikevell kan du ikke la hun gå rundt å tro at du elsker henne, så gjør du ikke det.

Så det første du burde er å snakke med Mia. Etter en stund (når venninnen din vet du har slått opp med Mia), kan du se om den gode venninnen din fortsetter å kose med deg slik som hun gjør. Det kan faktisk hende at hun duller med deg fordi hun tror du er sammen med en annen, og at det dere holder på med er vennskapelig. Hvis hun fortsetter på samme måte, og kanskje til og med viser enda mer kjærlige tegn, kan du tolke de som at hun flørter med deg. Etter denne prosessen kan du se om du og hun nye jenta kan begynne å holde på. Men pass på! Hvis Mia og venninnen din er gode venner, må dere gå varsomt frem. Det siste du vil er å ødelegge deres vennskap, og du må passe på at hun får vite det av dere og ikke noen andre. Hør med Mia om hva hun syns om dere, og ta det litt derfra også.

Det kommer nok til å løse seg!

Lykke til!

MVH,
ungdomsredaksjonen i ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Mest for guttene
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om mest for guttene


Quiz: Hva vet du om psykisk helse? #2

Hvorfor rammes man av psykiske lidelser?