Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil prøve å bli bedre kjent med henne

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei) Jeg har likt ei jente i snart et år nå. Jeg vil prøve å bli bedre kjent med henne, men hver gang jeg prøver tør jeg ikke. Jeg klarer ikke ta det siste steget lisksom. Hva må jeg gjøre? er det noe annet å gjøre enn og hoppe rett i det? Og hvordan skal jeg gjøre det? Hun går i paralellklassen min, derfor føler jeg at hun er nær men alikevel så langt unna. Jeg tenker på hun hele tida og fantaserer om hvordan vi kan bli et par etterhvert, og klarer ikke få henne ut av hodet mitt.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet!

 

Den beste måten å gå frem på er nok, som du sier, å bare hoppe i det. Tenk så fint det kan bli dersom dere blir kjent!

 

Det letteste er å først prøve å få kontakt med henne på skolen. Smil og hils på henne når du går forbi henne i gangen, og spør henne om å sitte sammen med deg og vennene dine i lunsjpausen. Kanskje har dere også noen felles venner som dere kan være sammen med? Da kan du prøve å arrangere noe dere kan gjøre alle sammen utenfor skoletiden. Det vil nok føles lettere for deg å få kontakt med henne dersom du har vennene dine rundt deg. 

 

Pass på å ikke være for pågående i begynnelsen. Det er bedre om du gir henne tid til å bli kjent med deg også! Prøv å bli vennen hennes først, så vil du etter hvert merke at det er lettere for deg å ta det neste steget, og fortelle henne hva du føler. Når dere har blitt bedre kjent vil du også lettere kunne avgjøre om hun er interessert i deg, og om dere faktisk kan bli et par. 

 

Masse lykke til!

 

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking