Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å bli bedre kjent med henne, og at hun skal like meg for den jeg er.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei dere! Jeg begynner bare rett på sak, jeg. Det er at jeg liker en jente i klassen min, og hun smiler til meg og sier hei og sånt. Men problemer er at jeg ikke får bekreftet om hun liker meg eller ikke. Jeg liker hun kjempe godt og ønsker å blir bedre kjent med henne. Vi begge går i samme klasse, og syntes klassen er utrolig sosial osv. Og vi pleier å møtes ofte på fester, kanskje en gang i måneden? Jeg er den personen som ikke har bra humor, men jeg er veldig snill mot jenter og passer på dem. Også er jeg er en veldig orientert person som MÅ ha alt under kontroll, og HATER å stresse. Jeg er en person som holder meg unna venninner, fordi jeg føler at jeg er for stygg og rar for dem, men nå får jeg en inntrykk av at jeg ikke er stygg fordi det var en jente som sa at jeg var pen på en revyfest. MEN, det jeg absolutt ikke er fornøyd med på kroppen er nesa (den er lang!). Kan dere hjelpe meg med dette? Problemet har vart ganske lenge nå :/ Jeg ønsker å blir bedre kjent med henne, og vil at hun skal like meg for den jeg er :) Takk! :D

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Du høres ut som en veldig omtenksom og hyggelig person, og for mange jenter er nettop dette det viktigste! Tror også det var viktig at du fikk høre av jenta på revyfesten at du er pen, for dette er noe som ikke alltid er like lett å innse selv. Ofte fokuserer man alt for mye på det negative.

 

Når det kommer til humor, er det viktig å ikke tenke så alt for mye på dette. Når du møter en jente du virkelig passer sammen med, vil det være mye lettere å være morsom og løssluppen. Det er også viktig å kjenne en person godt for å kunne ha det morsomt med personen. Hvis ikke kan det fort bli litt stivt og rart. Derfor foreslår jeg at du begynner så smått å snakke med jenta du liker. Hun sier jo hei til deg slik som du gjør til henne, kanskje hun heller ikke tør å ta kontakt? Tenk at hun har LYST til å snakke med nettop deg, og si til deg selv at du er pen og snill rett før du skal snakke med henne for å øke selvtilliten din. Det er viktig å ikke være flau over den du er!

 

Etter hvert som du snakker med henne, kan du begynne å se etter tegn på om hun liker deg eller ikke. Tar hun også kontakt med deg? Smiler hun og blir hun glad av å se deg? Flørter hun med deg når du snakker med henne? Dette kan være tegn på at hun liker deg. Husk også at hvis hun ikke liker deg på den måten, kan det også være hyggelig å bare være venner! Det er bedre å vente og være tålmodig enn å forte seg inn i et forhold. Da vil du til slutt finne en som liker deg for den du virkelig er.

 

Jeg legger ved en artikkel som kan hjelpe deg på vei. Lykke til!


Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking