Hopp til hovedinnholdet

Hvordan jeg få jenta jeg liker til å like meg, og ikke bare som en venn?

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei jeg er utrolig forelsket i en jente som er 2 år yngre enn meg, hu blir 15 i år og jeg blir 17. Jeg har prøvd å hinte litt til hu, og jeg er utrolig sikker på at hu veit at jeg er keen på hu, men tror dessverre jeg er blitt friendzoned. jeg har snakket med hu hver eneste dag helt siden 23. januar..det er ganske lenge syntes nå jeg, det er som oftest jeg som starter samtalen men hu gjør det noen ganger selv, det er jo et godt tegn ikke sant? hun kaller meg gutten min noen ganger og jeg kaller henne jenta mi noen ganger bra ikke sant? vi har også 2 faste kallenavn til hverandre jeg kaller hu Kenny og hu kaller meg Mongoo, er kanskje litt rart men det er ganske spesielt og jeg liker det. jeg har ofc også en wingman, siden etter uttalige ganger jeg har feilet med å få meg jente siden jeg tydeligvis mistolket signaler, jeg merker at jeg lett tror at en jente er interissert i meg, når hu egentlig bare vil være en venn..så jeg har vanskelig for å stole på mitt eget instinkt når det gjelder sånt..men uansett det min wingman fant ut var at hun ja som sagt har meg i friendzone, men at hu liker utseendet mitt og personligheten min. men det som mangler er lizzm den ene gnisten! så hovedspørsmålet mitt er egentlig hvordan kan jeg komme meg ut av friendzone og skape denne "gnisten"...jeg vil ikke gi opp og jeg kan ikke feile..denne jenta betyr alt for meg som en venn og jeg håper det kan bli noe mer...hvis jeg feiler og det starter å bli litt kleint mellom oss, og at vi slutter å prate sammen...kommer jeg rett å slett til å dø..jeg vil gjøre alt for hu..hu er ikke som alle andre..hu er mye bedre på alle måter..for å prøve å beskrive hva jeg føler om henne kan jeg si at hun er min definisjon av PERFEKT! jeg håper nå at dere/du skjønner hvor viktig hun er for meg og at jeg ikke kan feile med hun, men hvis jeg heller ikke prøver litt forsiktig å komme ut av friendzone dør jeg sakte men sikkert på innsiden fordi jeg vil alltid være så nær henne men også så langt unna. har dere noen råd til hvordan jeg kan komme meg ut av denne friendzonen på en sakte og sikker måte..der hvor det ikke er noen stor sjanse for å feile, jeg vil heller ha en metode der jeg bruker 10år på å komme til mitt mål enn å miste henne! taakk på forhånd.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg skjønner at du liker denne jenta veldig godt, og det er forståelig at du ikke vil ødelegge det gode vennskapet dere har. Det at hun kaller seg "gutten sin" og andre kallenavn, samt at hun også begynner å prate med deg, er som du sier godte tegn. Dere snakker jo veldig mye sammen, så det virker som dere har god kontakt og at hun trives med å snakke med deg. Hun har jo sagt at det mangler "gnisten". Jeg har dessverre ikke noe fasitsvar på hvordan du kan få henne til å bli forelsket i deg, men en idé kan være å flørte litt med henne og se hvordan hun reagerer på dette. Se tips til flørting i artiklene under.

 

Jeg synes også at du kan prøve å snakke med henne om følelsene dine, og ikke bare hinte. Forklar at du setter stor pris på vennskapet deres og ikke vil ødelegge dette, men at du er forelsket i henne. Hvis hun har oppfattet hintene dine, vet hun at du liker henne, og hvis ikke dette har forandret vennskapet deres, er jo dette et godt tegn. Hvis hun ikke har oppfattet hintene dine , kan det jo hende at hun tror at du ser på henne som kun en venn, og da er det ikke så rart om hun ser på deg som det også. Vær tålmodig, det er ofte at følelser forandrer seg over tid og ettersom man blir bedre kjent.

 

Lykke til!

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 

 

 

 

  
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse