Hopp til hovedinnholdet

Eg er såå forelska i en gutt som går i 10 klasse. Klarer nesten ikkje å tenke på noke anna...

 

Spørsmål
Hei! Eg er ei jente på 14 år og går i 8 klasse. Eg er såå forelska i en gutt som går i 10 klasse !<3 (Vi går på samme skole.) Klarer nesten ikkje å tenke på noke anna... Kjenner han litt siden han er på bussen min litt ofte, så har jo snakka med han og sånn da seff. På fredag så hadde vi noke som heiter 'aktivitetsvake' på skolen min, og det er sånn at man er opp heile natta på skolen og driver på med forskjellige ting, som som fotball osv. Og da snakka eg en del med han, og han smilte til meg og flørta (Tror eg, han kilte meg og sånnt da..) og så såg han på meg ofte...<3 Har også merka på skolen at han ser på meg, men er litt redd det bare er noke eg innbille meg siden eg lika han ;S (?) Ka trur du ? Eg bruka å få liksom en slags 'følelse', eller eg merkar på en måte viss en gutt lika meg... Men veit ikkje om den slags magefølelse er noke å stole på ? Men... Trur du denne gutten lika meg? Har en sånn slags følelse da, men... Og så er det ei anna jente , som òg går i tiande, i samme klasse som han. Eg er ganske så gode venne med ho og vi har kjent kvarandre så og sei heile livet. Og ho snakkar med denne gutten heile tida på bussen. Og da virker det som om dei e såå gode venna da..(Men dei har jo gått i samme klasse i 3 år, så det er kanskje ikkje så rart at dei kjenner kvarandre ganske godt...)Eg har jo liksom tenkt å prøve å snakke litt med han og sånn på bussen, men han snakkar bare med ho..Ja, sjølsagt ikkje bare med ho da der e jo mange andre på bussen også..Men dei snakkar heile tida om sånne ting i klassa deiras, og da kan ikkje akkurat eg delta så masse :S Blir SÅÅ misunnelig, og no har eg overbevisst meg sjøl om at han lika ho, og at ho sikkert lika han og! Og det ER så depprimerende... ;S Men eg vil jo ikkje gi opp, for tenk om han faktisk lika meg ?? ÅÅÅåh ;'( Meg og kjærlighet passa ikkje i hop, for eg tør aldri nokenting! Eg har vore forelska i sååå mangen før, men har ikkje gjort noke med det. Så NO hadde eg tenkt å gjere noke med det. Har lyst å seie til han at eg lika han, og spørre om han lika meg og, men er såå redd eg kan komme til å bli avslått. Har han kjærlighetssorg 2 ganger dei siste 3 månadane, og ORKAR ikkje en til! Då kjeme eg til å knekke ihop eller noke :O Men stoler på den faens følelsen min . Merkelig nok . For det virka som om han virkelig likte meg på den der aktivitetsvaka ! Kjære dokke! * Kva skal eg gjere vidare? * Skal eg spørre han om han vil vere sammen med meg? * Eller skal eg prøve å finne ut om han lika meg uten å spørre han? I så fall KORDAN? * Og alt det andre... * Men først og fremst: Kva skal eg GJERE no ? Dokke har redda meg, viss dokke hjelpe meg med dette !<3 Sorry at det blei så langt, men trenge virkeli å få uttrykke følelsane mine og trenge virkelig HJELP Diger klem ~Johanne~ ;*
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Det er veldig deilig å være forelsket, men av og til kan det bli litt for spennende....
Jeg synes at du skal stole på magefølelsen din. Denne gutten har gitt deg flere signaler om at han liker deg, så forstett å flørt med han. De to viktigste, og egentlig mest selvsagte tingene man gjør når man flørter er å ha blikkontakt og selvsagt å smile. Dette har du jo startet med så du er på god vei. En annen ting er å være seg selv. Man blir fort avslørt dersom man spiller en rolle som man ikke etterhvert kan innfri. Du må nok også etterhvert tørre å prate litt mer med han. Kanskje du kan sette deg ved siden av han på bussen neste gang?? Snakk med han om alt mulig. Vis interesse for hva han driver med, alle liker å få oppmerksomhet... Jeg tenker også at du kan snakke med venninnen din. Spør om hun er forelsket i denne gutten og fortell henne at du er det. Siden hun kjenner han så godt, kan jo kanskje hun fiske litt for deg og spørre han hva han synes om deg? På den måten vet du litt mer hva du går til. Kanskje du skal vente med å spørre han før du vet litt mer?? Jeg har lagt ved en artikkel til deg som gir deg tips om hvordan du kan flørte, les gjerne denne, her er det mye bra.
Masse lykke til, hadde vært gøy å få høre hvordan dette ender :)

Vennlig hilsen helsesøster.


Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse


Quiz: Hva vet du om psykisk helse? #2

Hvorfor rammes man av psykiske lidelser?