Hopp til hovedinnholdet

Han ønsker å prøve seg på henne, men vil ikke dumme ut vennene hennes..

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! For et par uker siden begynte en gutt å snakke med meg om en venninne av meg han tydeligvis er kjempeforelsket i og har vært i flere år. Han spurte meg om råd for hvordan han skulle snakke med henne uten å dumme henne ut foran vennene hennes som ikke liker han. Jeg er ikke så flink til sånne ting, så svarte at jeg ikke var helt sikker. Jeg har ikke sagt noe til henne om dette for vi er ikke så nære venner. Men jeg vet at hun ikke liker han, og tror han også vet det. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe han..? Jeg er ikke venn med han eller noe, men er litt sånn at jeg liker å hjelpe folk.. Pluss at jeg kan kjenne meg i store deler av situasjonen hans.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg synes du skal gi han råd til hva han skal gjøre, og deretter la denne jenta bestemme om hun vil avvise han eller ikke. Det er jo dumt hvis du gir uttrykk for at hun ikke liker han uten å være 100% sikker.

 

Dersom han ikke ønsker å snakke med henne foran vennene hennes synes jeg han burde spørre om han kan møte henne en dag utenfor skolen. Slik får de tid til å bli kjent med hverandre, og hun får gjort seg opp et inntrykk av denne gutten. 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking