Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg flørte med en gutt på snapchat?

Jente
 

Spørsmål

Jeg har nå i 2 uker pratet på snapchat med en gutt som jeg kjenner og liker veldig godt. Før jul startet han samtalenenog nå gjør jeg det len det er bare slik som at jeg spør hva han gjør og så svarer han og spør hva jeg gjør. Jeg tør liksom ikke å spørre om vi skal finne på noe.Hvordan kan jeg flørte med han på snapchat? Før jul spurte en venninne av meg han om vi holdt på å han svarte jeg veit ikke spør henne. Jeg tror hat det betyr at jeg hadde sjans da så da kan jeg vell få det nå igjen?????

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Å starte kontakten med en gutt på snapchat er det ikke noe feil med, men det begrenser mulighetene til å skulle bli ordentlig kjent med han. Du opplever ikke gutten personlig, bare hvordan han uttrykker seg på bildene og hvordan han ser ut. Det jeg vil du skal huske på er at, selv om snapchat er bilder som maks varer i 10 sekunder, blir alle bildene lagret et sted via nettet. Det er ikke enkelt å skulle få tak i bildene, men det er ikke umulig. Dette bør man være ganske klar over når man skal sende bilder! 

Hvis du vil flørte med han, kan du ta bilder med kyssetrut, smile mye eller bare skrive noe hyggelig til han. Du kan si han var kjekk på et bilde, eller gi andre komplimenter. 

Nå har ikke jeg informasjon om han bor i nærheten eller om hvor gammel gutten er i forhold til deg, og vet ikke du dette heller, er dette ting du bør finne ut før du vurderer å møte han. Som du sier har du kun pratet med han i 2 uker, og det er ikke lenge å skulle ha "snappet" med noen, før du vil møte han.
Viser det seg å funke, er det best å bare hoppe i det og spørre om dere skal møtes. Det funker som oftest best. 

Det kan også være smart hvis du tar en titt på de artiklene jeg legger ved. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik er du trygg og smart på nett

Heder på en bærbar datamaskin (colourbox.com)

Internett er åpent for alle, og det er fort gjort å støte på ubehagelige personer eller innhold. Følg denne huskelista for å beskytte både deg og dine venner på nett!

Les mer

Forelsket? Ta det første steget!

Forelsket (colourbox.com)

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du? Få tips og les også hva andre har spurt om her!

Les mer

Avstandsforhold

Jente er forelska

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør du hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan man få et avstandsforhold til å fungere? Og skal man gidde?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse