Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bli en stor artist?

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg visste ikke helt hvilket tema dette skulle bli. Men jeg lurer på om jeg kan bli med i noe som stort Eurovision når jeg blir voksen? Må man være en kjent artist eller kan man bare melde seg på?

Besvart 25.05.2019 12:13
 

Svar
Hei

Jeg er dessverre ikke kjent med hvordan man kommer med i Eurovision. Men, de som kommer med er jo ofte flinke til å synge og gjerne danse. For å utvikle slike ferdigheter må man gjerne øve litt. Hvis du er interessert i sang og dans, tenker jeg at det kan være lurt å begynne allerede nå!

Om du ikke kommer med i Eurovision, kan slike aktiviteter uansett gi deg mye livsglede. Det er viktig å ha store drømmer og å aldri gi opp, da øker mulighetene for å en dag kunne være med på noe stort :) Ønsker deg lykke til!

Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan skrive sanger

Gitarist (ung.no)

Det finnes dessverre ikke én oppskrift på hvordan man skriver sanger, og det er like mange innfallsvinkler som det finnes låtskrivere. Det gjelder å finne ut hva som passer deg!

Les mer

Min fritid: Sang og musikk

Johanna

Johanna (18) fra Lenvik i Troms synger masse på fritiden, hun har en nydelig stemme og er vant til å opptre foran et publikum. Ung.no har intervjuet henne om hvordan det er å ha sang som fritidsaktivitet.

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid