Hopp til hovedinnholdet

Sanger som vil ha oppdrag i Oslo.

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en kvinnelig vokalist, som har mye erfaring med sang og musikk. Har nå flyttet til Oslo, og ikke like lett å være i et musikkmiljø her. Før sang jeg mye i brulypp, begravelse, konfirmasjoner, selskap, fester osv. Hvordan kan jeg få til dette nå? Er det noe sted på nett man f.eks kan registrere seg? Hvis ikke, hvordan få til dette på et nytt sted?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg kjenner ikke til  noe eget sted du kan registrere deg som sanger til ulike oppdrag, men det kan være lurt å komme inn i et eller flere av musikkmiljøene i Oslo. Det kan være et konsertsted, eller kanskje aller best et øvingslokale/-senter. Da kommer du letter i kontakt med andre musikere og får vite mer om hvor, når og hvem. Det nye øvingshotellet på Schous plass kan kanskje være et greit sted å starte?

 

Det kan være lurt å bli kjent med et par musikere så du har et fast backingband å tilby hvis du skal synge i forskjellige sammenhenger. En bassist og gitarist/pianist er nok, så blir det nok lettere å få napp på oppdragene. Det kan også være lurt å ha en hjemmeside eller profil på MySpace eller Urørt (se artikkelen under) som du kan bruke for å vise deg fram hvis noen ønsker å høre hva du er god for.

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Lager du musikk?

Bandøving (foto: ung.no)

Har du lyst til å dele musikken din med andre, og kanskje komme i kontakt med folk som kan hjelpe deg videre i karrieren? Her er et par tips om hvordan du kan legge ut musikken din.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Musikk
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om musikk


Quiz: Hva vet du om krig og fred?

I hvilket land er Kim Jong-un diktator?