Hopp til hovedinnholdet

Har du noen tips til hva vi kan gjøre når jeg har besøk av en venninne?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei :-) Jeg lurer på om du har noen tips til hva vi kan gjøre når jeg har besøk av ei venninne? Vi pleier som regel bare sitte å snakke, se på tv eller være på pcen, og det er jo morsommere å gjøre litt andre ting, men vi kommer aldri på noe. Om sommeren finner vi som regel alltid på noe, siden da kan vi sykle tur, sole oss, bade osv., men om vinteren/hausten finner vi ikke på noe å gjøre... Håper du har noen forslag til hva vi kan gjøre :-)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

Det er som du sier ofte lettere å finne på ting å gjøre om sommeren, og når det er vinter og kaldt ute er det kanskje et større tiltak å komme seg ut. Men når man først kommer seg ut er det utrolig deilig og masse man kan gjøre. Hvis dere er glad i å gå på ski er jo det en flott aktivitet? Ta med niste og kakao og gå en lang og god tur. Dere kan også gå en tur på beina. Eller så kan dere lage hoppbakke og hoppe på ski. Hvis det er is går det også an å gå på skøyter. Få gjerne med flere venninner. Aking er gøy uansett alder, og det er en super måte å være i aktivitet. 

Det å komme inn igjen etter å ha vært ute er fantastisk, og da kan det være en god idé å lage noe godt, for eksempel muffins eller kjeks.

 

Hvis det er et svømmebasseng i nærheten kan dere gå dit.  

 

Er det dårlig vær går det også an å gå på shopping eller gå på café. 

 

Hvis dere er interessert i håndarbeid kan dere starte på et håndarbeidsprosjekt, for eksempel strikking eller hekling. Det er flott å gjøre når dere sitter og snakker. 

 

Hilsen ungdsomredaksjonen, ung.no
 
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Fritid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om fritid