Hopp til hovedinnholdet

Jeg ønsker å jobbe med musikk i USA.

Jente 18 år
 

Spørsmål

Hei ,jeg er en jente på 18 år.Hadde egt veldig lyst til å dra på utveksling i vg2 men dette ble litt tungvint med tanke på engelsken og moren min ville ikke og har hørt folk som har hatt utveksling på media at de måtte ta det omigjen.Men nå til det jeg faktisk lurer på får lurer på hva jeg vil gjøre etter vgs jeg vil kanskje ha et friår hvor jeg reiser rundt i verden eller bor i USA .hvor det er først og fremst fokus på sang og musikk da dette er noe jeg vil jobbe med senere men også trening da jeg har behov for å trene.Ønsker også å bli flinkere innen musikk.Men vet dere om det finnes et slik tilbud?

Besvart 26.06.2019 15:14
 

Svar
Hei. Så spennende du ønsker å reise!  

Hvis du ønsker å bo og jobbe i USA, må du først skaffe deg arbeidsvisum. Du må ta kontakt med den amerikanske ambassaden for mer informasjon om søknadsprosessen.

Vi har dessverre ikke mye informasjon om hvordan musikkbransjen er i USA. Hvis du ønsker å bli bedre musikk, kan det være lurt å sjekke ut ANSA sine nettsider om musikkprogrammer i USA. Kanskje det kunne vært aktuelt for deg? Her finner du også informasjon om hvordan det er å bo og leve i USA. 

UngInfo har også en oversikt over ulike nettsider som kan være lurt å sjekke ut hvis du søker jobb i utlandet. 

Jeg anbefaler deg også og ta kontakt med Kilroy. De hjelper mange med å planlegge friåret deres, spesielt for de som ønsker å reise verden rundt. 

Jeg legger ved noen artikler under svaret med mer informasjon for deg som kunne tenkt deg å reise til utlandet. Jeg håper svaret var litt til hjelp, og ønsker deg masse lykke til! :-) 

Vennlig hilsen 

UngInfo i samarbeid med ung.no 

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Drømmer du om en jobb i utlandet?

Gardermoen flyplass (colourbox.com)

Mye skal ordnes, og planlegging tar ofte lenger tid enn du tror. Det er ikke alltid lett å få seg jobb i et ukjent land. Ta initiativ, skaff deg informasjon og finn ut hva som er mulig.

Les mer

10 steg til utdanning i utlandet

Gutt jobber på skolen (colourbox.com)

Drømmer du om å studere i utlandet? ANSA har hjulpet norske studenter med å realisere denne drømmen i 60 år – her gir de deg sine ti beste tips!

Les mer

Frivillig arbeid i utlandet

Jente i Afrika (colourbox.com)

Vil du jobbe med ville dyr i Afrika? Gårdsarbeid i Latin-Amerika, eller hjelpe til på et barnehjem i Romania? Få en opplevelse for livet, og gjør en innsats for andre med frivillig arbeid i utlandet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Studier i utlandet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om studier i utlandet