Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha blitt gravid i disse ukene jeg ikke har tatt p-piller??. har hatt ubeskyttet sex med kjæresten min disse ukene.

 

Spørsmål
hei! en jente på 20 år. jeg har sendt inn ett spm her tidligere. gått på p-pillen synfase, og første blødningsdag i siste mens var 18 august. skulle hatt det 15 september. fikk ikke da. har ikke gått på p-pillene siden 20 september, da tok jeg siste sukker pille. jeg skal ha mensen nå denne uken her, fra den 12 oktober (skulle ha begynt på sukkerpiller igjen idag hvis jeg hadde tatt p-piller nå siden 20). men hvis jeg ikke får mensen nå? burde jeg ta en ny test da?? kan jeg ha blitt gravid i disse ukene jeg ikke har tatt p-piller??. har hatt ubeskyttet sex med kjæresten min disse ukene.
jeg har vært veldig sliten, trøtt slapp, litt øm i brystene mine, magen min er vanskelig å "holde" inn nå, vondt i korsryggen av og til osv og ikke fått mensen. det er 7 uker og 6 dager siden jeg hadde mensen sist. håper på raskt svar=) hilsen jente 20!
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Hvis ikke du får mensen snart nå, så bør du ta en ny graviditetstest. Muligheten for å bli gravid når man har sex uten prevensjon er jo absolutt til stede.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Gravid? Kontakt helsestasjon for ungdom!

Usikker jente (colourbox.com)

PÅ helsestasjon for ungdom kan du ta graviditetstest gratis. De hjelper deg deg med råd og veiledning om graviditet eller abort, og gir også råd om prevensjon. All hjelp er gratis.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet


Quiz: Hva vet du om funksjonshemning?

Hva kan man ikke spise når man har cøliaki