Hopp til hovedinnholdet

Blødninger og svie etter samleie

Jente 17 år
 

Spørsmål

Hei. Hadde samleie for ca 2 måneder siden med min daværende kjæreste. Han kom inni meg og vi brukte ikke kondom, men går på Conludag. Var da sløv med å ta den til rett tidspunkt, hvis jeg for eksempel tok de kl 9 en dag og dagen etter tok jeg den kl 12. Blødde etterpå og har hatt svie helt siden da. Var kvalm lenge etter og følte at magen var rar. Hadde også for ca en uke siden samleie igjen med kondom. Men kondomet satt fast i skjeden og han hadde kommet. Er fortsatt litt sløv på og ta minipillene og fikk noen dager etterpå brun utflod som bare varte i noen dager og var små kvalm, ikke mensen smerter. Han fingret meg med pre-cum. Kan jeg være gravid?

Besvart 02.04.2019 19:33
 

Svar
Hei

Så fint at du kontakter ung.no

Blødninger og svie etter samleie kan være ett symptom på klamydia. Jeg vil anbefale deg å dra på helsestasjon for ungdom og ta en klamydia test og samtidig en graviditets test mtp samleiet for to måneder siden. Det vil være for tidlig å ta graviditets test iforhold til samleiet for en uke siden da det bør gå tre uker før man tar en slik test.

Når du er hos helsesykepleier kan du samtidig snkake med henne om prevensjon, kanskje det er aktuelt for deg å bytte til en annen metode?

Håper dette var svar på det du lurer på

 

Vennlig hilsen

Amathea, i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Klamydia - fakta

Klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

Les mer

Kan jeg ha blitt gravid?

Jente på tog tenker (colourbox.com)

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

Les mer

Graviditetstest

Graviditetstest (colourbox.com)

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

Les mer

Oversikt over kjønnssykdommer

Kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Graviditet
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om graviditet