Hopp til hovedinnholdet
 1. Jobber etter videregående
 2. Kan jeg være gravid?
 3. Jeg og kjæresten min hadde sex når han hadde drukket, og jeg tror jeg er gravid. Har det noe å si for barnet? at han hadde drukket..
 4. Jeg har ikke hatt mensen på 5-6 uker, jeg pleier normalt alltid og ha det på en periode mellom 3-4 uker. ...
 5. Symptomer på graviditet
 6. Jeg spurte for litt siden om det var mulig at jeg var gravid og jeg fikk et tydelig svar. Hvis jeg da skulle vært det nå så er jeg i uke 6. I dag tidlig kjente jeg at jeg måtte kaste opp og var kvalm men ingenting kom opp. Jeg har tatt test og den viste negativ. Hadde også noe mensen liknende blødning forrige måned men har ikke hatt mensen enda denne måneden. Er det fortsatt mulig at jeg kan være gravid?  
 7. Jeg og kjæresten min hadde sex og kondomet gled av inni meg.
 8. Jeg er gravid og hatt stikking i mage og korsrygg i mange uker. Nå har det vært borte i over en uke og jeg kjenner heller ingen andre symptomer på graviditet lenger. Jeg er litt bekymra for at det er noe galt. Hva skjer dersom hjertet til fosteret slutter å slå? Vil ikke kroppen støte det ut da?
 9. Kan gynekologen se at jeg har røykt hasj?
 10. Så han la penis inntil klitten min i 2 sekunder før jeg sa at jeg ikke ville mer. Jeg blir vel ikke gravid av det..?
 11. Er det mange unge som blir overgrepet?
 12. Når er det vanlig å få mensen under den pillefrie uken?
 13. Jeg er redd for at jeg er gravid.
 14. Går på pillen, men har følt meg veldig oppblåst de siste dager
 15. Jeg og kjæresten min har såkalt "tørrpult" i underbukse. Han sier selv at han ikke kom den gangen vi gjorde det, men jeg er likevel bekymret for graviditet. I det siste har appetitten min økt betraktelig og jeg kan være kvalm  Kan jeg være gravid? Jeg er en jente på 15 år som ikke har regelmessig menstruasjon enda.
 16. Tok angrepill og fikk mensen to dager etter sex. Kan jeg være gravid?
 17. Jeg er en jente på 14 år som lurer på om man får støtte fra sosiale kontorer hvis man blir gravid
 18. Tror jeg kanskje er gravid.
 19. Jeg lurer på hvor trygge p-pillene er etter mensen. Jeg tok første p-pille på fredag (idag mandag) etter 5 dager med mensen. I dag kom typen min inni meg og jeg lurer på om p-pillene er trygge fra dag en etter mensen og generelt i mensenperioden?  
 20. Jeg glemte en p-pille
 21. Vi har selvfølgelig brukt kondom hver gang vi har hatt sex, men nå begynner jeg å bli litt urolig på om jeg kanskje kan være gravid siden det var veldig vått en gang.
 22. For ca 3 uker side tok jeg en graviditetstest bare for å være sikker. Den slo ut svakt positivt, man kunne tydelig se 2 streker men den var ikke sterk. Jeg tok flere tester den uken som slo ut negativt eller svakt positivt(nesten utydelig). Jeg dro til legen og tok blodprøve, den var negativ. Jeg har hele tiden gådd på cerazette. Men da jeg fikk første svake positiv sluttet jeg på de. Etter ca 1,5 uke fikk jeg noe mørkt blod i 2-3 dager før det forsvant.(Får normalt mensen med engang om jeg glemmer 1 pille, sterk og kraftig rød) Så jeg lurer på, kan jeg være gravid selvom både jeg og legen får negativt?
 23. Det er 6 uker siden sist jeg har hatt sex, og jeg har hatt mensen en gang etter det. Men nå er den sen, kan jeg da være gravid likevel?
 24. Kan jeg ta abort eller få abortpille hos legen?
 25. Hva skal jeg gjøre for ikke å få barn?
 26. Sluttet på p-sprøyte
 27. Hvor mye støtte får jeg fra NAV og Lånekassen når jeg har et barn?
 28. Jeg ønsker meg barn.
 29.  Er sjansene for å kunne bli gravid like store da som før etter spiseforstyrrelse?
 30. Kan jeg ta abort uten at foreldrene mine får vite det?
 31. Hvor stor sannsynlighet er det for å bli gravid med p-piller?
 32. P-piller og graviditet 
 33. Første gravitest viste gravidiytetsuke 2-3. Uken etter fikk jeg menslignende blødning og gravitesten viste i etterkant gravid i uke 1-2. Hva betyr dette?
 34. Jeg er ofte kvalm og vondt i magen. Puppene mine er også ømme. Kan jeg være gravid?
 35. Lurer på om det går ann å bli gravid hvis man har sex første eller andre dagen man har mensen.
 36. Hva er sjansen for å bli gravid når jeg har satt inn kobberspiral?
 37. Kan jeg donere sæd?
 38. Kan jeg bli gravid når jeg har mensen og må jeg vente med p-stav da?
 39. Ceracette siden april, hadde sex i juni, kan jeg være gravid?
 40. Hva skal jeg gjøre?
 41. Jeg begynte på Loette 28 for 6 dager siden, og startet den 3. dagen i mensen. Typen min og jeg hadde sex, og han kom litt inni meg. Er det sjanse for at jeg kan ha blitt gravid? 
 42. Skal ta medikamentell abort.
 43. Jeg hadde ubeskyttet sex for ca 10 dager side. Fikk i dag det jeg trodde var min første mens. Jeg har aldri hatt mensen før og er usikker på om dette er mensen. Kan jeg ha blødd pga evt. graviditet.
 44. Er dt trygt å fly når man er 11-12 uker på vei?
 45. Kan jeg bli gravid etter bytte med p-piller?
 46. Fyller 16 om to dager, kan jeg ta abort uten at mor og far får vite det?
 47. Kan Mycoplasma infeksjon øke faren for spontanabort?
 48. Kan det være sæd på penis hvis man har hatt sex med kondom og deretter har sex uten kondom (uten å vaske seg)?
 49. Jeg skal nå snart ta ut p-staven jeg bruker som prevensjon. Jeg lurer da på om hvor lang tid det tar før jeg kan bli gravid? Får jeg mens like etter?
 50. Jeg har nettopp hatt sex uten prevensjon, og jeg lurer på om sjangsen er stor får å bli gravid.
 51. Er graviditetstesten korrekt 3 mnd ut i svangerskapet?
 52. Mensen min var mindre enn vanlig, kan jeg være gravid?
 53. Jeg og kjæresten min har prøvd å bli gravide i 4 måneder. For et par dager siden når jeg forventet mens fikk jeg en liten blødning som var rosa/brunlig. Trodde dette var mens men det gjorde ikke vondt som det pleier og var veldig uvanlig. Jeg tok derfor en graviditetstest som var positiv.Kan jeg være gravid til tross for blødningen? 
 54. Jeg tok abort i sommer. Dette fortalte jeg ikke til noen. Da blir spørsmålet mitt om jeg kan holde dette skjult i fortsettelsen? Kan jeg slette denne hendelsen fra legejournalen min eller svare nei om et slikt spørsmål kommer opp? Finnes det evt. andre ting jeg kan gjøre for unngå å få spørsmål om dette når kjæresten min er med?
 55. Kan man bli gravid før gutten kommer?
 56. Går rykter om at en i niende er gravid, hva skal jeg si til folk?
 57. Kan man bli gravid når man er hen?
 58. Hadde ubeskyttet sex for litt over en uke siden og for 5 dager siden. Han kom mest sannsynlig ikke inni meg. Nå føler jeg at jeg tisser veldig mye og er øm i brystene. Kan jeg være gravid? Når burde jeg ta en gravitest?
 59. Har vondt i magen og er redd for å være gravid
 60. Sluttet på p-pille midt i et brett. Hadde samleie 2 dager, så kom mensen. Kan jeg være gravid?
 61. P piller
 62. Jeg bruker Almina (=Loette) p-piller. Jeg hadde samleie for 2 uker siden i den hormonfrie uken. Kondomet sprakk uten at jeg fikk det med meg. Da eg startet på nytt brett glemte jeg pille nr 6 (lørdag). Så dette først dagen etter. Jeg visste ikke at jeg burde ta den glemte pillen dagen etter, så den ble ikke tatt før på tirsdagen. Jeg har siden tatt alle pillene som jeg skal, og hatt blødning siden søndag. I dag hadde jeg sex på nytt (søndag, 6 dager etter glemt pille) med kondom. Jeg er redd for at jeg skal bli gravid. Tror du jeg kan ha blitt gravid da jeg glemte pillen på dag 6, eller når jeg hadde sex siste gangen? 
 63. Hvordan vaske skjeden etter sex?
 64.  Spørsmål om Paracet, og leversvikt i svangerskapet. 
 65. Kan man levere fra seg et nyfødt barn på et sykehus, politistasjon eller brannstasjon uten og bli spurt spørsmål her i Norge sånn som i Calefornia ?
 66. Ubeskyttet samleie, har fått menstr., kan jeg være gravid alikevel?
 67. Den 9 desember hadde jeg sex med kjersten min for for første gang uten prevensjon. Jeg går ikke på p-piller eller noe og er derfor veldig redd for at jeg er gravid. Jeg fikk mensen den 15. desember, men det var unormalt lite blødning de siste dagene og smertene var veldig store. Har ikke hatt noe kvalme eller symptomer. Jeg lurer på om jeg kan være gravid og om det muligens går ann å fjerne individet på andre måter enn abort uten at jeg trenger å si det til noen.
 68. Er det stor sannsynlighet for å bli gravid når man bruker kondom?
 69. Kan fosteret føle smerte e.l. under en abort?
 70. J20. Hadde sex med typen min dagen etter mensen, og brukte ikke prevensjon. Tok angrepille innen 72t, og fikk mensen igjen etter en uke. Vet den kan være forskøvet pga. angrepillen, men lurer mest på om det da er trygt for meg å begynne på p-piller?
 71. Glemt p-piller, gravid?
 72. Jeg har ikke fått mensen i den pillefrie uken, gravid?
 73. Vi har velig lyst på barn og lurer derfor på om det er liten mulighet for å bli gravid dersom man bare har sex en gang i uken?
 74. Er det trygt å bruke vippeserum når jeg er gravid?
 75. Jeg og min kjæreste har hatt ubeskyttet sex stort sett hele forholdet vårt uten at han har kommet i meg. Nå i det siste har jeg  begynt å lure på om jeg faktisk kan være gravid. For ca 2 uker siden så hadde vi ubeskyttet sex og han kom (ikke inn i meg). Han putta den inn igjen kort tid etterpå, etter å ha tørka bort det som var å se. Han kom aldri inn i meg. Grunnen til at jeg er bekymret er at mensen enda ikke har kommet og at den er over en uke forsinka noe den ikke pleier å være. Kan det kjæresten min gjorde være en grunn til det?
 76. Ubeskyttet samleie, har fått menstr., kan jeg være gravid alikevel?
 77. Jeg hadde ubeskyttet sex og tok angrepille. Fikk mensen noen dager etterpå, men nå er den over en uke forsinket - burde jeg ta en test? 
 78. Forsinket mens, gravid?
 79. Har funnet at jeg er gravid, men en uke før ventet mens røykte jeg ca ti sigaretter på en kveld, og to dager etterpå så snuste jeg en gang, kan jeg ha skadet babyen min?
 80. Kan en liten jente bli gravid?
 81. Kan jeg bli gravid av at han såvidt stakk penisen inn?
 82. Bør jeg ta graviditetstest?
 83. Er det mulig å bli gravid samme dag som ein har hatt sex, dersom jenten er under eggløsningsperioden? Er det farlig å bruke angrepille for å ikke bli gravid?
 84. Om det er muligt å ta graviditetstest hos helsesøster uten at foreldra trenger å vite om det ?
 85. Jeg er gravid med læreren min
 86. Tretthet,morgenkvalme/kveldskvalme og ¨mens-smerter¨. blir fort svimmel....
 87. Jeg tok angrepille for noen uker siden, fikk mensen nå til vanlig tid denne uken, men så skjedde det noe veldig rart, jeg fikk ekstreme mensensmerter har aldri opplevd det før. 
 88. Jeg lurer på om hvor stor sjansen er for at mitt barn blir sykt dersom jeg er gravid og ikke tar abort..
 89. Har ubeskyttet sex, men ennå ikke blitt gravid. Noe galt?
 90. 1. Er mensen ett tegn på at alt er ok? 2. Vi har prøvd lenge at jeg skulle/skal bli gravid, men har enda ikke lyktes.. ? 3. Jeg har noe uregelmessig mens, og det varierer veldig hvor lenge mensen varer fra måned til måned
 91. Har fått uregelmessig mens etter at jeg sluttet med p-piller.
 92. Har hatt ubeskyttet sex. Veldig usikker på om jeg er gravid. Kvalm, men mensen er ikke utsatt (har ikke fått den enda).
 93. Kan jeg bli gravid med p-stav?
 94. Jeg har pcos. Mensen har ikke kommet på lenge, men alle gravitestene er negative. Har symptomer som kan indikere graviditet. Kan jeg være gravid selvom testene viser negativt? Hva bør jeg gjøre?
 95. Er stor risiko for å bli gravid om kondomen sprekker?
 96. Jeg går på p-piller, tar de alltid og har hoppet over mensen lenge - kan jeg allikevel være gravid? 
 97. Opplevd urinlekkasje. Lurer på om det kan skyldes graviditet. 
 98. Jeg er lesbisk og jeg har veldig lyst på barn. Men så lurer jeg på en ting. Har hørt noen har sagt at man kan dra til helsestasjonen så får man gratis sæd? Stemmer dette?
 99. Kan gutter bli gravide?
 100. Jeg sliter veldig med angst for å bli gravid, selv om jeg bruker p-piller.
 101. Kondomet sprakk, kan væska fra penis gjøre meg gravid?
 102. Hvor stor er sjansen for at barnet er friskt når foreldre er søskenbarn?
 103. Har hoppet over mensen å bare fortsatt på pillene istede. Og nå har jeg fått en sånn litt brun utflod
 104. Kjæresten min tok en angrepille før vi hadde sex. Funker den ennå?
 105. Jeg er en jente på 20 år som har hatt ubeskyttet sex for fem dager siden, og lurer på om jeg er gravid?.
 106. Kan man egentlig bli gravid ved at gutten får orgasme mens man ligger mot hverandre?
 107. Kan man bli gravid etter å ha blitt sterilisert.
 108. Jeg er 15 år og har hat samleie med en 18 år gammel gutt
 109. Mistet mensen, er det pga p-staven eller graviditet?
 110. P-staven er gått ut på dato.
 111. Hadde ubeskyttet samleie den 11.mars. Testet negativt idag 3 uker etter samleiet. Kan jeg stole på testen? 
 112. Kan jeg bli gravid av at en gutt runka seg selv og så fingret meg?
 113. Kjæresten gravid?
 114. Jeg hadde ubeskyttet sex for en uke siden, kan jeg være gravid?
 115. Går det an at noen har hatt sex med deg uten at du vet det? Liksom at du bare har sovet mens noen har gjort det? 2. Går det an å være gravid uten å ha hatt Sex?
 116. Jeg er veldig kvalm, og har ikke fått mensen. Kan jeg være gravid?
 117. Burde jeg være bekymret?
 118. Graviditet
 119. Jeg er ei jente på 14 år og lurer på om jeg er gravid. Jeg bruker p-piller. Må gutten være HELT inni deg for å bli gravid? Når begynner man å merke at man er gravid? Jeg har vondt  og har mye luft i magen. Det bare er en uke siden det skjedde. Tviler på at jeg er gravid, men må bare spørre.
 120. Mensen er forsinket, men testen er negativ
 121. Satt inn p-stav etter graviditet. Sex etter 6 dager. Kan jeg være gravid?
 122. Jeg skulle hatt mensen igår, men det kom bare bittelitt blod på papiret, så var den borte.
 123. Tetracycliner og graviditet, hvor farlig er det?
 124. Kastet opp i natt, og er bekymret for å om p-pillene fortsatt funker.
 125. Kan jeg ha blitt gravid?
 126. Jeg har lyst på barn, men kjæresten er ikke klar
 127. Når kan jeg ta graviditetstest etter ubeskyttet samleie?
 128. Gravid
 129. Kan dere forklare meg regelen for abort? 
 130. Kan jeg ha blitt gravid etter 5 dager med p-piller?
 131. Hei. Jeg hadde ubeskyttet sex, og to dager etterpå fikk jeg mensen min som forventet. Men kan jeg være gravid likevel?
 132. Kan det være mensen blødningen jeg først fikk.Hvorfor mens smerter nå?
 133. Jeg har hatt sex uten prevensjon. Burde jeg være redd for å være gravid og burde jeg kjøpe angrepille?
 134. Cerazette gjør sånn at jeg ikke har hatt mensen på over ett år, men nå har jeg plutselig begynt å blø litt.
 135. Hvordan kjennes brystene ut når de er ømme?
 136. Har p-stav men frykter nå at jeg er gravid
 137. Jeg har hatt sex med kjæresten min og ikke fått mensen. Kan jeg være gravid?
 138. Jeg fødte for 3 uker siden. Etter fødsel har jeg hatt følelsen av at det henger noe ut fra endetarmen. At noe har på en måte vrengt seg utover.  I tillegg  lukter det veldig vondt. Da jeg hadde avføring i dag fikk jeg en rift. Hva burde jeg gjøre? Har tidligere også strevd med slik rift, men trodde det hadde blitt bra.
 139. Mensen min er 3 uker forsinket
 140. Har ikke fått mensen denne måneden?
 141. Jeg er gravid burde jeg adoptere bort?
 142. Kan jeg isbade om jeg er nygravid?
 143. Jeg er redd for å være gravid, men vi brukte kondom.
 144. Hvordan kan jeg hjelpe min venninne som er gravid?
 145. Har begynt å blitt litt små kvalm om kveldene og jeg må på do ofte. Kan jeg være gravid?
 146. Jente på 20 år som har veldig lyst på baby. Føler meg utrolig klar for det.
 147. Kan jeg være gravid?
 148. Gravid med cøliaki, trenger jeg å være bekymret?
 149. Er det at mensen kommer et sikket tegn på at jeg ikke er gravid? Jeg har ikke hat mensen etter at jeg sluttet med p-piller. Hadde sex uten kondom da jeg brukte p-piller. Har ikke hat samleie etter at jeg sluttet med p-piller.
 150. Må jeg bruke kondom når jeg har p-stav?