Hopp til hovedinnholdet

Jeg bruker bare å stimulere klitoris, men jeg bynner å bli litt lei av å bare gjøre det samme. har dere noen tips på hva jeg kan gjøre får å finne ut nye ting å kanskje få en enda bedre orgasme.

 

Spørsmål
Hei:D
Jeg bruker å onanere og jeg har det veldig godt når jeg gjør det. Jeg kjenner det bygger seg opp til jeg ikke klarer mer og så får jeg en orgasme. Jeg bruker bare å stimulere klitoris, men jeg bynner å bli litt lei av å bare gjøre det samme. har dere noen tips på hva jeg kan gjøre får å finne ut nye ting å kanskje få en enda bedre orgasme. klarer heller ikke å få en orgasme etter jeg ahr fått en. Da kjenner jeg at klitoris trekker deg tilbake å jeg klarer ingen ting.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei.
Å onanere er en fin måte å bli kjent med sin egen kropp og seksualitet på. Det finnes mange måter å oppnå tilfredsstillelse på, her er det egentlig bare fantasien som setter en stopper for deg. Å onanere i dusjen eller badekaret, enten med hendene et deilig skumbad eller med dusjstrålen mot klitoris kan være en variant. Hvis du syns at du vil prøve med en dildo, men ikke får tak i en, kan et eller annet som har en litt penislignende form brukes. -Trekk evt. på et kondom. Ofte er det å la noe gli med et litt fast trykk mot klitoris det som gir den deiligste følelsen. Det kan også være deilig å la gjenstanden/dildo/fingre gli videre litt inn i skjeden. -Du vil gradvis utvide skjeden litt slik, så den blir videre, og ved samleie vil det åpne seg mer.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Hva vet du om det å være homofil?

Hva var forløperen til Skeiv Ungdom?