Hopp til hovedinnholdet

Hva kan det komme av at man snyter seg hele tiden? og er det noen tips til hvordan få det vekk?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har vær skikkelig snørrete i snart en uke nå, men jeg har ikke vondt i halsen eller hode og har heller ikke vært forkjølet på forhånd... nå begynner jeg å bli sykt lei av å gå å snyte meg hele tiden, og begynner å få vondt i øra siden jeg snyter meg så ofte. Hvet du hva dette kan komme av eller har du noen tips til hvordan jeg kan få det vekk, siden jeg ikke er syk på noen andre måter?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 20 år

Takk for at du skriver til oss. 
Du skriver at du er skikkelig lei av å gå å snyte deg hele tiden. Det er slitsomt og jeg skjønner godt at du vil bli ferdig med dette. Det er vanskelig å gi deg noen veldig gode råd, da det kan være allergi som gjør at du snørrer. Hvis du ikke tror at det er allergi kan du prøve nesespray som du kjøper på apoteket. Det som er viktig er at du ikke bruker den lengre en anbefalt . Kanskje du kan ringe legekontoret å bestille deg en time hos fastlegen din. Beskriv problemet slik at de kan sette deg opp så fort som mulig. Legen kan teste deg og finne ut om det er allergi eller forkjølelse, og er det forkjølelse vil det nok gå over om ikke veldig lenge.

Lykke til.

 

Vennlig hilsen Helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Gutt har smerter (www.colourbox.com)

Du kan finne svar på det du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no i tillegg til at du kan finne informasjon og få svar på mye annet du lurer på. Men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

Les mer

Alt du trenger å vite om helsa og sykdommer

Lurer du på noe om en diagnose, anbefaler vi deg å bruke kvalitetssikrede informasjonskanaler. På helsenorge.no finner du kvalitetssikret info om helsetema og om ulike symptomer og sykdommer.

Les mer

Pollenallergi?

Jente nyser (www.colourbox.com)

Blir du sliten og slapp, tett i nesa og får kløe i øynene når våren kommer eller når det er deilig sommervær? Da kan det hende du har pollenallergi.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse