Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg lurte på om det er normal med forskjellige størelse på puppene. Den enne puppen min er større en den andre det er veldig stor forskjell.

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, jeg lurte på om det er normal med forskjellige størelse på puppene. Den enne puppen min er større en den andre det er veldig stor forskjell. Og jeg lurte på om dem vil vokse seg like igjen eller hva som skjer. Jeg slitter med selvtillit og Bler veldig redd for og gå med vise klær slik at folk kanskje kan se forskjellen. Jeg begynner og slitte med selvbilde også.

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei jente 14 år

Takk for spørsmål.

Det er helt normalt at man har bryster med forskjellige størrelser, men for noen er forskjellen lettere å se enn hos andre. Det er ofte slik at man legger mest merke til dette hos seg selv, og tenker veldig lite over at andre også har størrelsesforskjeller.
Forskjellig størrelse på brystene er vanlig for kvinner i alle aldre. Hvor stor forskjell det er fra bryst til bryst, kan selvfølgelig variere.
Siden du ikke er ferdig utviklet. kan det være at de blir mer like etterhvert som du blir eldre.

Det er mange som bruker mye tid i speilet for å se etter alt som er rart og annerledes hos seg selv. Ofte har man ikke andre å sammenligne med enn jenter/damer i blader som ofte har blitt redigert og som ikke ser så perfekte ut i virkeligheten. Det beste er å godta at man er som man er og heller fokusere vekk fra forskjellen, og prøve å bli mer oppmerksom på det en liker hos seg selv.

Jeg legger ved noen artikler du kan lese. Der står det mer om selvtilitt og selvbilde.

Husk at du er bra akkurat som du er! 

Lykke til videre.
Med vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Jenter og puberteten

Jente i undertøy (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse