Hopp til hovedinnholdet

Pappa så meg runke 

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Pappa så meg runke gjennom vinduet. Han gikk videre sa ikke et ord. Senere kom han inn og latet som ingenting hadde skjedd men han oppførte seg rart. Jeg er rett og slett bare deprimert og vet ikke hva jeg skal gjøre. Tror ikke jeg kommer meg over dette. Jævlig dritt. hva skal jeg gjøre. Ps kommer aldri til å ta det opp med han!

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Skjønner at dette er veldig vanskelig, men du skal likevel vite at dette ikke er noe unormalt ved dette og det er ikke noe faren din ikke viste fra før av. Selv om det er vanskelig nå blir det bedre med tid, det kan jeg garantere. Ikke så mye mer jeg kan si egentlig, men les vedleggene for mer hjelp. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Jente prater med faren sin (colourbox.com)

Er det vanskelig å snakke med foreldrene dine om personlige ting? Det er ikke så rart. Jo eldre du blir, jo mer avstand opplever du nok til dem og det er normalt. Men foreldre er ikke like håpløse som du tror.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex