Hopp til hovedinnholdet

På begge puppene har jeg på en måte to bryst vorter,den vanlige og en bitteliten hvit klump ved siden av. Jeg har også litt store kjønnslepper som eg ikkje liker. Er det veldig uvanlig? Reagerer gutter på det?

 

Spørsmål
heisann. eg er ei jente på 16 år og har et ganske unormalt problem tror eg. På begge puppene har jeg på en måte to bryst vorter,den vanlige og en bitteliten hvit klump ved siden av. eg har hatt det så lenge eg kan huske. Du kan ikke se den så veldig så godt, men eg syntes det er veldig ubehagelig når gutter tar meg der..eg tror ikkje de kjenner det men for eg har ikkje fått noen kommentarer. Men eg tørr heller ikkje ta av meg bhen når jeg har sex. Eg lurer på hva det er og om det går ann å fjernes. Eg har aldri hørt om noen andre som også har det. Tror du det er farlig? Jeg har også litt store kjønnslepper som eg ikkje liker. Er det veldig uvanlig? Reagerer gutter på det?

hilsen meg
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Jeg syns det er litt vanskelig å uttale meg om disse små hvite "klumpene" ved siden av brystvortene. Det kan normalt være små hvite "nupper" rundt brystvortene, men jeg vet ikke om det er slike du beskriver. Jeg syns du kan spørre en lege neste gang du er der, slik at du finner ut av det og får svar på hva det er og om det bare er en normalvariant. I forhold til det med kjønnsleppene, så har jenter veldig varierende størrelser og utseende på dem, og mange lurer på nettopp det samme som du gjør. Noen kan ha indre kjønnslepper som titter godt utenfor de ytre. -Så, altså; dette høres veldig normalt ut.
Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse


Quiz: Hva vet du om samer?

Hva heter den kjente samiske formen for sang?