Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å få meg dame og ha sex hver dag.

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Jeg har så lyst til å få meg dame og sexe hver dag selv om jeg er ungdom. Det ser veldig deilig ut og gjøre det

Besvart 01.12.2018 22:01
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Så bra at du kjenner på lyst og ser frem til å ha sex med en annen person. Når man har kommet i puberteten er hormonene i kroppen din med på å styre lysten til å utforske seksuelt. Det er helt normalt. De fleste ungdommer i din aldere er nysgjerrige på det som har med sex å gjøre og mange har lyst til å utforske det for å finne ut hvordan det er.

Før du kan dele og ha god seksualitet med en annen person, må du kjenne og være trygg på kroppen din. Å onanere er en fin måte å bli kjent med kroppen og finne ut av hva du liker og ikke liker.

Vennlig hilsen helsesøster

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Hva gjør at du blir kåt?

Jente biter seg i leppa (colourbox.com)

Hva som gjør at vi blir kåte varierer veldig fra person til person, men de fleste har noe som tenner dem litt ekstra seksuelt. Noen opplever at de sjelden blir kåte, mens andre føler seg nærmest kåt hele tiden. Alt sammen er like normalt.

Les mer

Gutter og puberteten

Gutt i boxeren (colourbox.com)

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

Jeg tenker mye på sex

Tenkeboble med ordet SEX (colourbox.com)

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og skamfullt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersgrenser
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersgrenser