Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg runke med lårene?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en funksjonshemmet gutt uten armer og jeg lurer på om det går ant å runke med lårene? Har du noen teknikker du anbefaler.

Besvart 01.02.2019 18:10
 

Svar
Hei

Det kan godt hende at du kan klare å runke ved at du klemmer penis mellom lårene og så beveger deg. Du må nesten bare prøve deg fram.

En annen ting er at når du har en slik funksjonshemming, så kan du ha muligheten for å få tilpasset seksualteknisk hjelpemiddel. Om du ønsker dette, må du ta kontakt med fastlegen din eller en legen du har kontakt med, og få en rekvisisjon. Dette er gratis når man har en funskjonshemming og kan kanskje være til god hjelp for deg. 

Lykke til.

Hilsen Sexologisk rådgiver (nacs), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Seksualitet og nedsatt funksjonsevne

To stykker i en seng (colourbox.com)

Alle har rett til en god og trygg seksualitet. Seksuell nytelse og -funksjon kan påvirkes av en funksjonsnedsettelse. Prat om seksualitet og søk kunnskap slik at funksjonsnedsettelsen ikke blir til hinder for en god seksualitet.

Les mer

Kåthet, onanering og orgasme

Gutt med buksene nede (colourbox.com)

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Lurer du på noe om kåthet, onanering eller orgasme? Kanskje finner du svaret i denne artikkelen.

Les mer

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånd

ABC for å oppnå orgasme på egenhånd (ung.no)

Å greie onanere og få orgasme selv eller å greie å hjelpe partneren til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her finner du litt kunnskap som er nyttig for å forstå og kjenne kjønnsorganene bedre og dermed å mestre onanikunsten bedre.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse