Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få større rumpe og pupper?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 13 som ja er vel egentlig ganske populær blant gutta fordi jeg er ganske pen ahha det sier de fleste da, men jeg har ikke så stor rumpe og pupper fordi jeg er ganske tynn, jeg bruker 75 A nå og den r litt stor men jeg sånn greier man kan fra brystene opp sånn at jeg får kløft men rompa mi er vel Ok jeg har egentlig ganske sprett rompe men den r ganske liten ikke flat men liten er den en måte jeg kan gjør den større på fordi når jeg snakket med gutter så spør de altid om rompe og tits bilde men sier nei fordi jeg syntes rompa og puppene mine ikker er fine

Besvart 19.02.2019 17:33
 

Svar
Hei

Takk for spørsmål og at du henviser deg til ung.no!

Det er flott at du selv er generelt fornøyd med ditt eget utseende. Et godt selvbilde og selvtillit kan bedre ens egen selvfølelse. Likevel skriver du at du ikke synes rumpen og puppene dine er så fine, fordi de er små. Her er det viktig å huske på at alle kropper kommer i ulike størrelser og fasonger, og alle kropper er fine på sin egen måte. 

Det er nok ikke noen måte du kan større pupper på, uten å ta tiden til hjelp. Du er fortsatt ung, og puppestørrelsen utvikler seg stadig gjennom tenårene. Det er derfor mulig å puppene dine vil vokse etter hvert. Om de derimot ikke gjør det, er det også helt greit og normalt. Små pupper er like fine som store. 

Størrelsen på rumpen kan man derimot trene opp. Rumpen er satt sammen av ulike muskler, som kan vokse gjennom både pubertet og trening. Søk på internett om du vil finne tips til å trene underkropp. 

Jeg vil likevel informere deg om at du IKKE bør sende lettkledde-/nakenbilder av deg selv til andre. Du vet aldri hva noen ønsker å gjøre med bildene du sender, og det er umulig å slette et bilde fra internett om det først er blitt delt. Fokuser i stedet på å være fornøyd i egen kropp, og ikke la deg manipuleres av gutter som vil at du skal sende bilder av deg til dem. Om du er under 18 år, er det også ulovlig å spre nakenbilder av deg og kan i verste fall resultere i fengselsstraff for vedkomne som sprer bilder. 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Film om selvbilde og selvfølelse

Video om selvbilde

Psykolog og ekspert på selvbilde og kroppsfokus Ingela Lundin Kvalem snakker om selvbilde, kropp og selvfølelse. Se filmen

Les mer

Selvtillit og selvfølelse

Fornøyd gutt (colourbox.com)

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

Les mer

Kort om selvtillit og selvfølelse

Gutt (colourbox.com)

Selvtillit og selvfølelse er to begrep som ofte blir brukt om hverandre. De kan imidlertid bety litt forskjellige ting, og det ene kommer ikke nødvendigvis etter det andre.

Les mer

Kroppspress på nett

Jente med mobil (Colourbox)

Det er viktig å huske at du påvirkes av sosiale medier. Hvis du opplever kropps- og utseendepress, kan det være fordi influensere og andre bidrar til å fremme bestemte kroppsidealer.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Kropp og helse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om kropp og helse