Hopp til hovedinnholdet

Har satt fast noe i analhullet. Hvordan kan jeg fikse dette?

Jente 20 år
 

Spørsmål

Jeg like å pole med en pålse...men den knak inni meg (in i anal hullet) og den forsvant jeg prøvd besje og den ike kom ut, vi er muslim og det var haram fordi jeg ikke gift og det var grise pålse. Jeg tor ike og ha anal , mere, venligts svar TRENGER HJEEELP

Besvart 28.02.2019 16:12
 

Svar
Hei


Du skriver at du har satt fast en bit av en pølse, da du onanerte med denne i analhullet. Det er vanlig at både gutter og jenter kan like å bli tatt på i analåpningen. Og er ikke helt uvanlig med skader eller at man setter fast ting/ting «forsvinner inn» i endetarmen, ved onanering/seksuell aktivitet. 

En bør alltid være forsiktig med analhullet. En bør bruke olje, fet krem eller glidemiddel. Og en bør utvide hullet svært forsiktig og stoppe ved smerter. Dette må den det gjøres med, styre selv. En bør også passe på å kun bruke glatte, rene og egnede «redskaper» til det. 

Hvis noe knekker eller forsvinner inni, kan en jo se om en får det ut selv. Da kan en vente litt, forsøke å få det ut med fingrene selv, samtidig som en presser (som om en går på do). Men hvis ingenting fungerer, bør en oppsøke lege. Det blir vel helst legevakt som er aktuelt (om en ikke tilfeldigvis får komme til raskt hos fastlegen sin).

Husk at leger er profesjonelle, og har fullstendig taushetsplikt. Det er ikke så komplisert for leger å få ut noe som har satt seg fast eller har «forsvunnet inn», så det er god hjelp å få. 

Lykke til!

 

Vennlig hilsen legen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Akutt behov for helsehjelp

Ambulanse (foto: ung.no)

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Ring 116 117 for å komme i kontakt med legevaktsentralen i området der du oppholder deg. Er det akutt og står om liv, ring 113.

Les mer

Hva er analsex?

Hva er analsex? (colourbox.com)

Mange har hørt om analsex, men ikke alle vet så mye om det likevel. Hvor vanlig er det, og hvordan foregår det?

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Gruer du deg til å gå til legen?

Fastlege (www.colourbox.com)

Er du redd for å gå til legen? Lurer du på hva du skal si, eller om legen har taushetsplikt?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Underlivssjekk
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om underlivssjekk