Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt og bli forelsket av en drøm?

Jente 15 år
 

Spørsmål
Hei jeg lurer på noen ting, kanskje noen spørsmål kan vær litt rare 1.hvorfor får en sting? 2.av og til når jeg drømmer så drømmer jeg kanskje om noen kjente folk som synger eller som er skuespillere, og når jeg våkner så får jeg en merkelig følelse, følelsen er ganske lik den du får når en er forelsket, er det normalt og bli forelsket av en drøm?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det er nok ganske vanlig å forelske seg i kjente personer. Det kan virke som om man kjenner noen kjente personer hvis man ser filmer med skuespillere eller følger med idoler som synger.

Når men blir sliten kan det føles som om man får sting. Noen er veldig plaget av sting/hold og det er for mange litt vanskelig å komme utenom. Hvis du er plaget med dett under trening, vil jeg råde deg til at du spiser et passe stort måltid, ikke for tungt med mye kjøtt, senest tre timer før trening. Du kan spise en frukt eller en yoghurt e.l. i tillegg, senest en time før treningen. Drikke litt, men ikke mye om gangen under treningen. Langsom og lang oppvarming kan være fornuftig. håper dette svar på ditt spørsmål. :-)

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Forelskelse

Det er godt å være hodestups forelsket. Hormonene herjer i kroppen og gjør oss ruset. Naturlig ruset, vel å merke.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flørting/sjekking
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flørting/sjekking


Quiz: Hva vet du om rasisme?

Har Norge drevet med slavehandel?