Hopp til hovedinnholdet

Kan stikkende smerter i testiklene være noe farlig?

Gutt 16 år
 

Spørsmål
Hei, er en gutt på 16 som onanerer ganske regelmessig, men i det siste har jeg hatt en stikkende aktig smerte i testiklene og kan innimellom være veldig ubehagelig, jeg er veldig bekymret over at det kan ha noe og gjøre med det at jeg har blidd slådd og sparket ganske så ofte i skrittet oppgjennom ungdomskolen pga en idiot som gikk i klassen. Er det noe jeg bør være bekymret over eller? Skal sæden min være ordentlig hvit innen nå?
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Stikkende smerter i testiklene kan være helt vanlig, og trenger ikke bety at noe er galt. Er det veldig ubehagelig, og ganske ofte; slik det virker som om det er for deg, er det allikevel lurt å undersøke dette hos en lege. Det er litt vanskelig å tenke seg at tidligere slag mot testiklene i ettertid skal gi stikkende smerter, om smertene ikke har vært der hele tiden. Allikevel, som sagt, det beste er nok at du bestiller en time hos fastlegen din og forteller om dette, så er du på den sikre siden. Sæden kan være både hvit og gjennomsiktig, uavhengig av alder, så det er ikke slik at den skal bli helt hvit innen en viss tid.

Om du vil snakke om mobbingen du har blitt utsatt for kan du ringe SUSS; 80033866, der er det leger og psykologer du kan prate med.

Vennlig hilsen SUSS i smarbeid med ung.no. Lurer du på noe mer er det bare å ringe SUSS; 80033866, der er det leger og psykologer som kan svare deg.
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Skader
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om skader


Quiz: Hva vet du om psykisk helse? #2

Hva er ADHD?