Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha sex med mamma?

Gutt 17 år
 

Spørsmål

Hei! Jeg er en gutt på 17 år som liker å gå rundt naken hjemme. Det er jeg og mamma som pleier å gå rundt naken hjemme og jeg synes det er digg og når mamma går rundt naken da blir jeg veldig kåt og en gang så runket jeg også så hun meg, hun bare lo. Og etter det så fortsatte hun å runke meg og hun sugde meg litt, mens jeg fingret henne og slikket henne. Det var så sykt digg og jeg fikk også lov til å masete puppene til mamma og kna litt på dem, var bare sykt digg. Jeg har veldig lyst til å ha sex med mamma og vi har snakket om det, så jeg lurer på kan jeg ha sex med mamma? Jeg har så sykt lyst til det for jeg er alltid veldig kåt på mamma. Håper på svar så fort så mulig! Tusen takk! Hilsen gutt på 17 år

Besvart 22.09.2018 13:26
 

Svar
Hei gutt 17 år.
Takk for at du skrev til ung.no
Du kan ikke ha samleie med din mor og heller ikke annen form for sex. Det er ikke lov, selv om det er frivillig. Hvis en far eller mor har seksuell omgang med sitt barn så er det foreldrene som straffes, ikke barnet/ungdommen.
Det er ikke uvanlig at en kan fantasere og ønske sex med sine aller nærmeste, men det er helt forbudt å utføre handlingen. Det å fantasere er helt i orden, men seksuelle handlinger med sine foreldre er som sagt ulovlig.
I tillegg til at det skaper helt gale familie-relasjoner, er det heller ikke bra for din videre utvikling, hverken seksuelt eller psykisk/følelesmessig. 
Du må snakke med din mor om dette og at dere avslutter med en gang. Hvis det er vanskelig på forklare, kan du vise henne utskrift/skjermbilde av dette svaret. 
Du kan finne en på samme alder som deg å ha sex med. 
Du kan også snakke med helsesøster på skolen, på helsestasjon for ungdom eller du kan snakke med fastlegen din.  


Jeg håper dette er til hjelp for deg og jeg ønsker deg alt godt!

Hilsen sexologisk rådgiver (NACS), ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Seksuell erfaring med søsken?

To i en seng (colourbox.com)

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer

Helsestasjon for ungdom

Gutt hos legen (colourbox.com)

Helsestasjon for ungdom er et GRATIS tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer

Oversikt over gode hjelpetjenester

Jenter bruker mobilen sin (colourbox.com)

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex