Hopp til hovedinnholdet

Har du noen tips til noen "voksne" leker jeg kan ha på bursdagen min?

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei Er en gutt på 14 år som skal feire sin 15 årsdag sammen med 30 gjester. Både gutter og jenter. Jeg har leid et lokal med en cafè og diskorom. Jeg har tenkt på at det kommer til å bli litt kjedelig med bare dansing så jeg lurte på om du hadde noen tips til hva vi kunne gjort? Noen leker kanskje, helst litt "voksne" leker og ikke stolleken osv. Film er litt uaktuelt.

 

Svar
Hei, og takk for sprømål!

Gratulerer med dagen som kommer, og så gøy det blir å ha fest med 30 stykker! 

 

Jeg vet ikke helt hva slags leker du er ute etter, men jeg googlet "partyleker" og fant noen forslag til hva dere kan leke:

 

Det kan hende du føler disse er litt barnslige, men flasketuten peker på, sant eller konka og kyss, klapp og klem er alle leker som kan være morsomme å leke i og med at dere er så mange. Ofte er jo det enkleste det beste, og man kan ha det mye moro med disse lekene. 

 

Jeg vet også om en lek som heter kortskalle, hvor man skriver navnet til en kjendis eller ett sted på en lapp og fester det på en annens hode slik at de ikke ser hva som står på lappen. Deretter skal man gjette hva som står med ja/nei spørmål. Denne leken synes hvertfall jeg er kjempemorsom, særlig hvis personen som gjetter ikke skjønner noen ting!

 

Det er jo uendelig mange forskjellige festleker, så du kan jo prøve å se litt selv og se om du finner noe du synes ser morsomt ut. 

 

Håper du får en vellykket og morsom fest! 


hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Hobby
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om hobby