Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger hjelp etter vond analsex!

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en gutt som er 15 år. Jeg hadde sex med 3 gutter som er er min klassekameratene. De tre gå inne på min rumpe i samme tid. Det gjør veldig vondt. Jeg var ikke på skolen for 2 uke. Foreldrene mine spurte meg om hva har skjedd,men jeg vet ikke hva å si. Kan du hjelpe meg

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar

Kjære gutt 15 år

Takk for at du deler denne hendelsen med oss. Dette hørtes ikke noe godt ut. Seksuelle aktiviteter skal jo være deilige, gøyale og gi energi. De skal ikke gjøre vondt eller føre til langvarige smerter slik du har. Ble du overtalt til dette? Tre peniser på en gang er en voldsom påkjenning. 

Hvis jeg har forstått deg rett ønsker du tre råd om:

1) Hvordan slippe uønskede seksuelle aktiviteter.

2) Hvordan unngå vond analsex (innføring i rumpa).

3) Hvordan forklare foreldre om fraværet på skolen 

Første svar: Seksuelle aktiviteter skal alltid være frivillige uansett alder. Seksuell tvang er i følge norske lover et overgrep i en eller annen grad. Å ha tre peniser i rumpa samtidig høres ut som en voldtekt. Hvilket forhold har du til klassekameratene dine? Var dette en engangshendelse eller pleier dere å stimulere hverandre på skift? Er det likeverd i gruppa eller er det maktdemonstrasjoner? Alle har rett på å bli respektert og DU kan når som helst under seksuelle leker ombestemme deg. Hvis andre ikke respekterer deg, dine følelser og meninger begår de en straffbar handling. Du bør vurdere om du skal anmelde denne hendelsen. Snakk om hendelsen med noen fagfolk på telefonlisten under.

Andre svar: Analsonen (rumpehullet) er full av nerver og derfor følsom. Det er mange som opplever god nytelse ved å bli berørt utenfor og inni analåpningen, MEN da må man gå meget forsiktig frem, bruke mye smøring (glidemiddel) og passe på at man tar hensyn til den skrå vinkelen i endetarmen. Gjør man ikke analstimulering på en riktig og trygg måte kan man få veldig vondt, besvime av smerte og gå flere dager uten å klare å sitte. 

Tredje svar: Ungdom har ulik åpenhet til foreldre. Dessuten kan noen foreldre gjøre ting bedre og andre kan gjøre ting verre. Håper du har foreldrene som støtter deg. De har ingen krav på å få vite detaljer om ditt seksualliv, men har du problemer og trenger du hjelp til å finne fagfolk er ofte foreldre de beste til nettopp å hjelpe til med slikt. Hvilke forklaringer gav du til foreldrene dine disse to ukene? Sa du at du hadde diare eller hodepine?

Det høres ut som du har fått skadet analåpningens ringmuskel. Du bør snakke med helsesøster og få råd på helsestasjon for ungdom i din kommune. Bestill time hos din fastlege og be han undersøke analåpningen din for skader, rifter og evt. betennelser.    

Lykke til og håper at dette ordner seg for deg!

Hilsen sexologen og læreren i Ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Landsdekkende telefonnummer til politiet

Politiet: 02800

Ringer du 02800 kommer du automatisk til hovedsentralbordet i det politidistriktet du befinner deg i. Tilbudet er døgnåpent.

Nummeret erstatter IKKE nødnummeret 112.

Les mer

Hva sier lovverket om seksuelle overgrep?

Seksuelle overgrep

Lurer du på om du har blitt utsatt for noe ulovlig? Eller er du selv redd for at du kan ha gått over streken? Les hva Straffeloven sier om seksuell utnytting av barn.

Les mer

Voldtekt og seksuelle overgrep

Mann truer ei jente (colourbox.com)

Seksuelle overgrep kan være uønsket berøring, påtvunget seksuell aktivitet, smertefull seksuell aktivitet, voldtekt, sadistiske seksuelle handlinger, påtvunget seksuell aktivitet med andre, påtvunget seksuell aktivitet mens andre ser på. Et overgrep vil si at et menneske krenker et annet menneskes rettigheter. Overgrep kan hende alle uansett alder og kjønn.

Les mer

Alarmtelefonen 116 111 for barn og unge

Alarmtelefonen 116111

Noen opplever dessverre omsorgssvikt, overgrep og vold hjemme. Er du en av dem eller kjenner du noen som lever under slike forhold? Ring Alarmtelefonen på 116 111 - de vil hjelpe deg. Ring selv om du er i tvil!

Les mer

Gutt og utsatt for overgrep

Gutt fortviler (colourbox.com)

Også gutter opplever seksuelle overgrep. For å få hjelp til å takle de vonde opplevelsene, er det viktig å prate om det vanskelige og tabubelagte.

Les mer

Hva er samtykke til sex?

Skal vi ha sex? Ja eller nei?

Det er lov å ombestemme seg, også når du starter en seksuell aktivitet. Lær deg å tyde den andres signaler, og pass på at du er tydelig selv. Lær her hva samtykke til sex egentlig er.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv