Hopp til hovedinnholdet

Homofil/bifil gutt på 16vår ønsker å utforske sex med en voksen mann.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg er en homofil/bifil gutt på 16 år. Jeg har så lyst på sex, med en eldre mann. Helst menn mellom 30-40 år og kanskje noen av de flotte gamle i 50 årene. I fremtiden blir jeg populær, og da vil jeg helst ha en jentekjæreste, men før det vil jeg være homofil. Det er vanskelig å være populær når du er homofil, og jeg vil jo få barn og en "vanlig" kjæreste. Derfor har jeg bestemt meg for å leve livet og ta berømmelsen som det kommer. Jeg har et ganske viktig spørsmål jeg må få svar på: ● Hvor finner jeg homofile folk? - Helst litt eldre menn i 40 års alderen. - Vil ikke mennene synes det er rart at jeg er så ung og er f. eks. med i en homsebar for voksne? - Mannen/mennene må se fine ut. Mange homofile ser stygge ut. Og de fleste "hotte", er jo hetero. Det suger! - Vil helst få svar fra en mann

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei gutt 16 år

Du skriver ikke hvorfor du ønsker at dette svaret helst skal være fra en mann. Selv om jeg definerer meg som dame, skal jeg likevel komme med noen innspill.

På det første spørsmålet ditt er svaret at homofile folk finnes overalt. Hvis det er slik at du ønsker å komme i kontakt med noen, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med Skeiv Ungdom. Hvis du ønsker noen som er eldre, kan LLH være et sted hvor du kan oppsøke.

Hvis du primært ønsker å ha sex med noen over 40, så kan Gaysir være et nettsted du kan oppsøke. 

Du spør om de "voksne" ikke vil tenke at dette er rart, det at du ønsker å knytte kontakt med dem via f.eks homsebar. Da vil jeg utfordre deg på hvorfor du tenker at dette vil være rart? 

Hva som oppleves som "rart" er jo bestemt av den kulturen vi lever i. Det gir jo egentlig mere mening å si at noe er mer eller mindre vanlig.

Det er ikke så vanlig at ungdom utforsker seksualiteten sin med eldre mennesker. Dette fordi samfunnet vårt tenker at det er viktig at ungdom utforsker dette med noen som er jevne i alder og utvikling for å beskytte dem mot utnytting. Det er dette som er bakgrunnen for at vi har den seksuelle lavalderen på 16 år i Norge. 

Likevel har jo ikke seksualiteten noen "aldersgrense" utover dette. Hvem og hva vi mennesker tiltrekkes er jo veldig forskjellig, og det har jo ingen fasit.

Siden du er over 16 år, så er det jo ikke ulovlig for noen "voksne" å ha sex med deg, så lenge dette er frivillig og ønsket. Det jeg likevel blir litt nysgjerrig på, er om du har tenkt på hva som ligger bak ditt ønske. Hva er det 40 åringer har, som du ikke kan få i noen som er jevngamle med deg? Hva er det du savner, og hvilke behov er det du ønsker å få dekket?

Du skriver at mange homofile menn ser stygge ut, og at de fleste kjekke menn er heterofile. Da blir jeg igjen litt nysgjerrig, hvordan kan du se hvem som er hva? Meg bekjent har ingen et stempel i pannen...

Vet ikke om dette var det svaret du ønsket deg. Jeg vil anbefale deg å snakke/ chatte med noen for flere innspill. Ungdomstelefonen og YouChat kan være en fin arena å lufte dette spørsmålet på. Legger ved noen artikler du kan se på.

Lykke til!

Hilsen Ingun

Helsesøster ogs sexologisk rådgiver
Helsestasjon for Lesbisk, Homofil, Bifil og Trans ungdom,

13-30 år.
lhbt@bga.oslo.kommune.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Sex og aldersgrenser

sex - illustrasjon

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

Les mer

Trenger du noen å snakke med om kjønn, seksualitet og identitet?

Jenter ser på mobilen sin (colourbox.com)

Har du spørsmål om kjønn, seksualitet eller identitet? Ringer du Ungdomstelefonen på 400 00 777 møter du unge voksne som kan hjelpe deg med spørsmål om seksualitet, legning og identitet.

Les mer

Forelsket i en med samme kjønn og trenger noen å snakke med?

Jente ringer (colourbox.com)

Forelsket i en med samme kjønn? Usikker på din identitet eller seksualitet? Prat anonymt med noen som har vært der før deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Homofil og skeiv
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om homofil og skeiv